Czy nasz "KLUB" można nazwać klubem?
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

Dario-g
Forumowicz

przez Dario-g » 2006-05-06, 13:09

Niestety nie rozumiemy się. Nie chodzi mi konkretnie o organizowanie spotów czy zlotów bo to jest sprawa najprostrza tylko o to żebyśmy mogli nazywać się klubem.
Chodzi mi o Klubowe naklejki na samochody, koszulki, listę członków klubu, że jak ktoś będzie chciał do nas dołączyć to wypełni formularz dostanie (odpłatnie oczywiście) koszulkę, naklejkę i będzie oficjalnie członkiem klubu.
Potrzebny jest ktoś kto załatwi naklejki, ktoś kto załtwi koszylki, potrzebny jest PREZES.
Jest Ryzyko - Jest Zabawa
KL 2.5\V6 POWER

Tomecki
Forumowicz

przez Tomecki » 2006-05-06, 15:14

no ja bede w Katowicach no i jezeli MARIO zrobi tez bede i nie zapomne o Bielsku :rotfl: :rotfl:

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2006-05-07, 13:46

Dario dobrze mówi!!!

Słuchajcie co do organizowania spotów 2-3 dniowych to nie możemy tu mylić spotów ogólnopolskich CRX jak Kielce, Gorzów, Warszawa końcem czerwca, czy też wrzesień okolice szczyrku z naszymi lokalnymi których jak wiecie nie ma :nieok: nawet z jednodniowym jest problem, dobrze że przynajmniej PSZCZYNA wypaliła no i Bielsko gdzie nie dojechałem, ale z mazur miałem troche.

Ewii i Hossik dobry pomysł na spot tylko trza bedzie ustalić terminy kiedy jest planowany na wrzesień oficjalny spot w Szczyrku, tak jak zeszłego roku, że by nie robić zlotu po zlocie bo na to nikogo nie stać.

Co klubu CRX Śląsk to faktycznie dla mnie - sory za słowa - TRAGEDIA !!!

Jak proponowałem w zimie jakieś terminowe spotkania np. 1 czy 2 razy w miesiącu to każdy mówił że czekamy na wiosne. Wiosna jest a tu cisza.

Pewno że spoty z H śląsk są :ok: ale jednak bardziej mi osobiście podoba się parking samych CRX.

Mój brat należy do megane COUPE klubu i powiem wam że naprawde znajdują czas na wspólne grillowanie itp co moim zdaniem nic nie kosztuje. Sam nawet byłem na jednym :rotfl: i mimo że to REANULT ludzie są spoko i było :ok:

Więc tak ja daję wam :rotfl: 3 tygodnie bo wówczas wracam z mazur i musi się coś ruszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo jak nie to kupuje POLONEZA NA GAZ - i bede wspierał program TERAZ POLSKA

Proponuje ustalić jakiś dzień w którym wieczorkiem spotkamy się w jakimś głupim MC'donalds gzie można obgadywać sprawy klubowe, jakieś grille itp.

Mario Jaworza ma naprawde warunki żeby nas ugościć :poklony: jeżeli mogę się tak do Ciebie Mario wprosić :rotfl: więc możemy i tam wpaść kilkoma CRXami.

OK dość tego lamentowania. Czekam (myślę że nie tylko ja) na propozycje i dzięki DARIO za ruszenie tematu bo już mnie palce swędziały żęby jakiś post napisać.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles

Dario-g
Forumowicz

przez Dario-g » 2006-05-07, 14:28

Dzięki Mrenias.

Nareszcie ktoś kto gada z sensem!
KL 2.5\V6 POWER

Ryll
Forumowicz

przez Ryll » 2006-05-07, 17:08

no ok ale teraz konkrety ;) kiedy gdzie i kto jest BOSSEM!!! :rotfl:
CRX to całe moje ZYCIE ;) no i moj Aniołek :)

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-05-07, 19:15

W takim układzie dość narzekania, marudzenia i wydziwiania, że komuś nie pasuje miejsce, dzień, godzina, pogoda itd.!
Hasło maja: "Reaktywacja klubu CRX Śląsk!!!"
Termin spotkania - NIEDZIELA 28 maj; godz. 17:00
Miejsce - Katowice; MC'donalds (obok Geanta)
Porządek spotkania:
- wzajemnie zapoznanie się
- wolne wnioski dotyczące przyszłej działalności klubu
- propozycje klubowego loga i gadżetów
- ustalenie kolejnych terminów spotkań i miejsc
- wybór prezesa

Ps.
Dario-dziękuje w imieniu Wszystkich za poruszenie tematu :ok:
Mrenias-nie musisz się wpraszać, już Cię zapraszałem ;)
Tomecki,Ewi,Hoss-na Was mozna liczyć w 100%, to już wiem :rotfl:
Pozdrawiam: Szołmena, Rylliego, Sajdera, Apolla, oraz pozostałych zwolenników crx-ów, którzy nie brali udziału w naszych pierwszych rozmowach na forum :poklony:

_TrotyL_
Forumowicz

przez _TrotyL_ » 2006-05-07, 21:27

mario-68 napisał(a):Może zrobimy w Jaworznie zlocik crx-ów. Rudziński wszedł mi na ambicję w Kielcach. Mam w Jaworznie wszystkie "instrumenty", aby to zorganizować na "102":
- media (2 gazety lokalne)
- kierownika informatyki z Urzedu Miasta- ten co był ze mną w Kielcach Ernest. (str.www.,info na komórki itd...)
- policję (zabezpieczenie ulic)
- jest baza hotelowa (różne kategorie + pole namiotowe)
- mam lokal 150 osób miejsc siedzący (5 stołów bilardowych, dart'sy, piłkarzyki; mozna zrobić jakieś zawody)
- może jazda na orientację
Całą imprezę mozna zorganizować nad zalewem "Sosina" - gril, dance, wybory autek w różnych kategoriach itd.

TO JEST TYLKO PROPOZYCJA (jak nie u mnie to w Bielsku)

Witam, hehe jestes z Jaworzna i jeszcze nie zdazylismy sie jakos ustawic :szok:
Narazie ja tu jestem najstarszm rezydentem CRX w jaworznie (w znaczeniu najdluzej mam CRX). Kolego pochwal sie na PW gdzie dokladnie mieszkasz, wydaje mi sie ze pomykasz czerwonym del sol. Moze jakaś ćwiarteczka? Zapraszam serdecznie, a pomysl zlotu CRX bna sosinie poruszalem jakies 2 lata temu juz, jakby pogrzebac w forum to by sie dalo moze temat odkopac, tak czy inaczej zabraklo mi wtedy troche rak do pomocy, czasu i wlasnych checi wiec temat umarl, moze teraz spichniemy cos razem z Kamikaze Driver ?? Przemysl to.

[ Dodano: Nie Maj 07, 2006 9:32 pm ]
Pozatym na spocie Hondy sie pojawie jesli nie rozgrzebie auta, prosze mnie zrozumiec ale na codzien sciga mnie praca a w co drugi weekend szkola wiec jak cokolwiek chce zrobic przy samochodzie to moge CRX unieruchomic tylko na max 2-3 dni, a w najblizszym czasie troche z zawiasem by sie przydalo podlubac i bok pomalowac bo mi jakis dowcipnis porysowal.

Pozdrawiam, _TrotyL_

Tomecki
Forumowicz

przez Tomecki » 2006-05-07, 22:33

Mario no ja jestem tak jak pisales 28 maja godzina 17 ta pod mc donaldem.Trotyl dobrze gada trzeba pokazac chlopakom z Kielc slaska organizacje.Ewii i Hossu musza wpasc musze bronka z nimi wypic 28 maja wiec zapraszam.pozdro 8)Trotyl Mario ma 3 gen.tyle ze nie czerwona.Pewnie go poznasz bylem u niego w knajpie i powiem wam wszystkim ze jest bogato.Polecam goraca :poklony:
Ostatnio edytowano 2006-05-07, 22:39 przez Tomecki, łącznie edytowano 1 raz

_TrotyL_
Forumowicz

przez _TrotyL_ » 2006-05-07, 22:36

Tomecki, widzisz takie gadanie jestes z Sosnowca a znamy sie? jesli tak to przepraszam bo ja Cie osobiscie nie kojarze, pojawil sie mario-68 z mojego miasta, chce wszytsko ruszyc a ja nawet nie mam pojecia jak wyglada jego fiura, chodz dzis wyprzedzalem na trasie w poblizu katowic cos takiego czerwonego na SJ.....
Czeba sie zebrac w koncu i cos ustalic, rozumiem tych co musza dojezdzac z dalejka ale my mozemy sie czesciej spotykac chocby na zaproponowanej sosinie....

Dario-g
Forumowicz

przez Dario-g » 2006-05-08, 10:21

Widze że się udało ruszyć z miejsca.
A juz traciłem nadzieję.
28 maja będę napewno. Pogadamy i ustalimy cos konkretnego. Myślę że najtrudniejszym tematem będzie wybór prezesa.
Jeśli chodzi o klubowe naklejki na szyby to musimy wybrać czy bedzie to duza nakleka na tylna szybę czy małe logo wielkości ok 20cmx20cm. Bardzo podobał mi się projekt małego loga który zrobił CEER. Wszystko na temat klubowych naklejek co do tej pory ustalilismy jest tutaj:
forum/viewtopic.php?t=1809

P.S
Podawajcie kandytatury, kto według was sie nadaje na prezesa?
Ja proponuję żeby był to Szołmen.
Pozdro for all.
KL 2.5\V6 POWER

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-05-08, 10:33

Trotyl - Najstarszy rezydencie CRX Jaworzna! :rotfl: Tematem jest działalność klubu śląskiego! Jak już się dogadamy i klub zacznie naprawdę działać to zajmiemy się m.in. zlotem w Jaworznie i pozostałymi sprawami. Tak na marginesie to mnie znasz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Jeśli rozgrzebiesz auto, to zawsze możesz podjechać rowerem, nie chcemy oglądać autek, tylko REAKTYWOWAĆ KLUB! A jeszcze jedno to co wyprzedzałeś w pobliżu Katowic coś takiego czerwonego na SJ to musiał być autobus z PKM, którym bez urazy możesz przyjechac na spotkanie 28 maja ;)
Pozdrawiam, zgadamy sie na PW. :poklony:

sajder
Forumowicz

przez sajder » 2006-05-08, 10:50

Chcecie zrobić spotkanie 28, a nie lepiej tydzie1n wcześniej 20 albo 21. Po co czekać???

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-05-08, 10:58

mrenias napisał(a):Więc tak ja daję wam 3 tygodnie bo wówczas wracam z mazur i musi się coś ruszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo jak nie to kupuje POLONEZA NA GAZ - i bede wspierał program TERAZ POLSKA

Poczekajmy, aż Mrenias wróci z Mazur, był jednym z trybek, które napedziło m.in. mnie do podjęcia tematu na poważnie.

Avia
Forumowicz

przez Avia » 2006-05-08, 11:16

przepraszam że się wtrącę ... ale jak juz sie podnosicie i zbieracie do kupy to może przy okazji omówicie sprawe Gorzowa.. chyba ze nikt nie jedzie to przepraszam za zakłocenie waszego spokoju!! ;)

a przy okazji to życze powodzenia w reaktywacji!! Ja walczyłam o utrzymanie Krakowa bo przez zime troszke podupadł !! i puki co powoli powoli sie rozwija dalej ;)
Poczekamy aż wy staniecie na nogi i całkiem mozliwe że na waszym spocie kiedyś gdzieś wam Kraków nawiedzi :) no .. chyba że nie chcecie :(

ernie

przez ernie » 2006-05-08, 23:39

no pamietam jak żeś się wtedy popisał ... :diabeleknie:

Poprzednia strona   Następna strona