nawet z jednodniowym jest problem, dobrze że przynajmniej PSZCZYNA wypaliła no i Bielsko gdzie nie dojechałem, ale z mazur miałem troche.
ale jednak bardziej mi osobiście podoba się parking samych CRX.
i mimo że to REANULT ludzie są spoko i było
3 tygodnie bo wówczas wracam z mazur i musi się coś ruszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeżeli mogę się tak do Ciebie Mario wprosić
więc możemy i tam wpaść kilkoma CRXami.

mario-68 napisał(a):Może zrobimy w Jaworznie zlocik crx-ów. Rudziński wszedł mi na ambicję w Kielcach. Mam w Jaworznie wszystkie "instrumenty", aby to zorganizować na "102":
- media (2 gazety lokalne)
- kierownika informatyki z Urzedu Miasta- ten co był ze mną w Kielcach Ernest. (str.www.,info na komórki itd...)
- policję (zabezpieczenie ulic)
- jest baza hotelowa (różne kategorie + pole namiotowe)
- mam lokal 150 osób miejsc siedzący (5 stołów bilardowych, dart'sy, piłkarzyki; mozna zrobić jakieś zawody)
- może jazda na orientację
Całą imprezę mozna zorganizować nad zalewem "Sosina" - gril, dance, wybory autek w różnych kategoriach itd.
TO JEST TYLKO PROPOZYCJA (jak nie u mnie to w Bielsku)
Trotyl Mario ma 3 gen.tyle ze nie czerwona.Pewnie go poznasz bylem u niego w knajpie i powiem wam wszystkim ze jest bogato.Polecam goraca 
Tematem jest działalność klubu śląskiego! Jak już się dogadamy i klub zacznie naprawdę działać to zajmiemy się m.in. zlotem w Jaworznie i pozostałymi sprawami. Tak na marginesie to mnie znasz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Jeśli rozgrzebiesz auto, to zawsze możesz podjechać rowerem, nie chcemy oglądać autek, tylko REAKTYWOWAĆ KLUB! A jeszcze jedno to co wyprzedzałeś w pobliżu Katowic coś takiego czerwonego na SJ to musiał być autobus z PKM, którym bez urazy możesz przyjechac na spotkanie 28 maja

mrenias napisał(a):Więc tak ja daję wam 3 tygodnie bo wówczas wracam z mazur i musi się coś ruszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo jak nie to kupuje POLONEZA NA GAZ - i bede wspierał program TERAZ POLSKA
no .. chyba że nie chcecie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości