rudzinski napisał(a):nie planuje tego seryjnego kola tylko zamow sobie z usa pozadne. to nie maluch tylko Honda
Dycha napisał(a):Takie pytanko czy sie oplaca czy nie, na wiosne szykuje mi sie wymiana sprzegla i zastanawiam sie czy nie splanowc kola , porposilbym o ewe. sugestie kogos kto tak zrobil, lub inne bo niewiem czy sie oplaca czy nie, pod kazdym wzgledem.
Robi sie takie rzeczy jak mocno jest zrezane ...ZiG HRC napisał(a):Dycha napisał(a):Takie pytanko czy sie oplaca czy nie, na wiosne szykuje mi sie wymiana sprzegla i zastanawiam sie czy nie splanowc kola , porposilbym o ewe. sugestie kogos kto tak zrobil, lub inne bo niewiem czy sie oplaca czy nie, pod kazdym wzgledem.
Wy tu od razu o odchudzaniu zamachu, a moze kolega mial na mysli planowanie powiechrzni ciernej pod nowe sprzegloRobi sie takie rzeczy jak mocno jest zrezane ...

rolek napisał(a):Obawiam sie że dobrze zostało to zrozumiane...
owszem zdaża się że koło na powierzchni ciernej jest troche zjeżdżone ale chyba nie do stopnia gdzie trzeba je planować.
Teraz to juz niewiem bo Walter pisze ze V-max nie spada, ale fakt CRX to nie maluch
I dlatego sie troche boje niby to zrobia ci co sie zajmuja, ale zeby cos pozniej nie kleklo bo kredytu to ja brac nie bede 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość