Wrocław district
Forum dla maniaków Hondy z Wrocka i okolic

Posty: 1898   •   Strona 61 z 127   •   1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 127
SwiEty
Forumowicz

Samochód: ED9

przez SwiEty » 2013-06-16, 01:01

Potwierdzam, zamek uparty ale dziala chyba zobaczymy jutro. m7chau nie jest zle nie trzeba robic wszystkiego naraz powoli doprowadzisz do porzadku. Jedyne co zainteresuj sie buda.
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo
Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza

m7chau
Forumowicz

przez m7chau » 2013-06-17, 13:01

No cóż.. źle nie jest, jest podstawa do działania, teraz trochę pracy i będzie śmigać.

No własnie.. do kogo najlepiej zagadać o tanie części, a trochę tego się zebrało na liście :P
Kupię CRX 2go gena, Civic na vteku ;)

SwiEty
Forumowicz

przez SwiEty » 2013-06-17, 13:12

m7chau napisał(a):do kogo najlepiej zagadać o tanie części, a trochę tego się zebrało na liście

Jeżeli nowe części to do Marcina http://www.crxclubwroclaw.republika.pl/karta.html adres i telefon pierwszy na liście. Jeżeli chcesz e-mail to mogę podać Ci na PW ale jak wyślesz e-mail to i tak trzeba zadzwonić bo inaczej na odpowiedź się nie doczekasz :) I tak jak mówił Vincent powiedz że jesteś z klubu to na pewno dostaniesz rabat :) Odrazu Ci powiem bo sam ostatnio korzystałem 80% części faktycznie jest najtaniej 20% znalazłem trochę taniej nawet z wysyłką w necie. Ale tak jak mówił Vincent jak przyślą Ci z jakiegoś pierdzi dołka części ciulowe to potem baw się w odsyłanie, reklamację. Tutaj masz gwarancje najlepszych zwłaszcza jak poprosisz Vincenta aby poszedł je pooglądał hehe to co przyjdzie badziewne odrazu wyleci i przyjdą nowe :)

Jeżeli chodzi u używane to do Mirasa LINK lub wrobellosa LINK pisz PW. Jak jeden niema to drugi ma :)
Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2013-06-17, 18:26

Czasem ,pomimo nr katalogowego ,zapewnień magazynu ,przychodzi nie to co zamawiałem :razz: W przypadku Świętego,dopiero czwarty kpl amorów trafił do jego auta.Pozostałe zostały przez Marcina odesłane .Tłoczki przychodziły też w/g numeru dwa różne(na opakowaniu nr zgadzał się) ,mam wrażenie ,że wszystcy normalni spieprzyli z tego kraju.

DIAMENCIK
Forumowicz

przez DIAMENCIK » 2013-06-17, 18:58

Nawet nikt słowem nie wspomniał,że SwiEty, na spot przyleciał świeżo po polerce i rex wyglądał jak prosto z lakierni.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein

http://www.youtube.com/watch?v=fk07iMd6N10&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=R-CrNyii9zE&feature=plcp

SwiEty
Forumowicz

przez SwiEty » 2013-06-17, 22:31

DIAMENCIK napisał(a):Nawet nikt słowem nie wspomniał,że SwiEty, na spot przyleciał świeżo po polerce i rex wyglądał jak prosto z lakierni.

A dziękuję dobrze być docenionym po ciężkiej pracy hehe :D ale tak szczerze mówiąc teraz to było tak na odpierdziel następnym razem zrobię to dokładnie i bez pośpiechu to i plastiki co poniektóre mi na czerwono nie zajdą.

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2013-06-18, 16:52

DIAMENCIK napisał(a): SwiEty, na spot przyleciał świeżo po polerce i rex wyglądał jak prosto z lakierni.

Fakt , połysk :ok: Rex odzyskał odcień lakieru i przykuwał wzrok przejeżdżających kierowców.Fajnie jak na spot przyleci Bogu , Święty,Dymek ,res ,same II geny.Do tego Z cztery solki i będzie wypas,ludzie będą przystawać ,żeby hondy oblukać :D

SwiEty
Forumowicz

przez SwiEty » 2013-06-18, 19:37

Vincent napisał(a):Fajnie jak na spot przyleci Bogu , Święty,Dymek ,res ,same II geny.Do tego Z cztery solki i będzie wypas,ludzie będą przystawać ,żeby hondy oblukać :D

Generalnie fajnie ale gdzie my się tam pomieścimy nawet w ścisku wejdzie max 6 aut :)

res
Forumowicz

przez res » 2013-06-18, 20:44

to może spot koło stacji stadion? tam jest parking i jest dużo miejsca
Obrazek

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2013-06-18, 23:16

To nie chodzi o to ,żeby wyprowadzić się z wrocka ze spotami,czy spotykać się pod super marketem.Najchętniej spot zrobiłbym na pl.Solnym.Już nawet rozpoczełem rozmowy z właścicielem restauracji i wyglądało to obiecująco.W weekend mieliśmy mieć prawo organizować spoty pod samą restauracją.Restauracja miałaby reklamę ,my browar alkohol free w gratisie,ale jak zwykle jakiś buc z UM sprawę pogrzebał :razz: :razz:

Dymek
Forumowicz

przez Dymek » 2013-06-19, 09:39

m7chau napisał(a):No cóż.. źle nie jest, jest podstawa do działania, teraz trochę pracy i będzie śmigać.

No własnie.. do kogo najlepiej zagadać o tanie części, a trochę tego się zebrało na liście :P

Ja Ci dam lekką glebę !!! Wahaczorem szurać mi tu !!! a na poważnie to pchaj gwinta w nią, nie dosłownie, ale to po zrobieniu blacharki, dopracowaniu zawieszenia i w ogóle szczegółów wszystkich. aaa i mam dla Ciebie pomysł na solkę !!

Obrazek

robraf
Forumowicz

przez robraf » 2013-06-19, 13:18

pomysl fajny ale fela mala i opona za "wysoka" za duzy profil... 16tka bylaby iodealna;)

SwiEty
Forumowicz

przez SwiEty » 2013-06-19, 13:34

Vincent napisał(a):To nie chodzi o to ,żeby wyprowadzić się z wrocka ze spotami,czy spotykać się pod super marketem.Najchętniej spot zrobiłbym na pl.Solnym.Już nawet rozpoczełem rozmowy z właścicielem restauracji i wyglądało to obiecująco.W weekend mieliśmy mieć prawo organizować spoty pod samą restauracją.Restauracja miałaby reklamę ,my browar alkohol free w gratisie,ale jak zwykle jakiś buc z UM sprawę pogrzebał :razz: :razz:

No ale chyba sam przyznasz że na 8 crx-ów to trochę za mało miejsca przy zajezdni, jak stoją dosyć luźno 4 autka to jest w miarę ok. Ale jak już by przyjechało 5 albo wogole 6 to przy mocnym ścisku będziemy wystawiać na wyjazd z zajezdni. Bo jak przyjeżdżają 4-5 crx to spoko takiego spota zawsze można tam robić.

Dymek, a jak tam twój crx?

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2013-06-19, 14:03

Dymek rly? Skąd Ty taką Solkę wytrzasnąłeś? :D Właściciel chyba ostro dawał żyłę przed wyborem felg, bo kolor i rozmiar jakiś nie ten :D

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2013-06-20, 01:00

SwiEty napisał(a):No ale chyba sam przyznasz że na 8 crx-ów to trochę za mało miejsca przy zajezdni

Przy takim stanie na spocie ,lecimy na Wrocek zaznaczyć ,że Hondy są na mieście .Nie mówię o upalaniu ,tylko o prędkości parkingowej :D Już tak robiliśmy.

pangałuszka napisał(a): Właściciel chyba ostro dawał żyłę przed wyborem felg

Już spotkałem takie ,ale z fioletem,i zastanawiałem się o co chodzi :szok:
Człowiekowi nic nie mówiłem,ale kolorystyka była dla mnie zaskoczeniem,może autorowi projektu o to chodzi?
Żeby zaskoczyć,będziesz na tyle odważny żeby połączyć te kolory?

[ Dodano: 2013-06-20, 01:02 ]
Dymek, a jak tam twój crx?

Dołączę się do pytania.

[ Dodano: 2013-06-20, 01:33 ]
Projektów jest wiele,można się w jakiś sposób wzorować lub też projektować w/g swojego uznania ,ale z głową.

http://www.4tuning.com.pl/news/138,gora ... sol-by-sol

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... dm_sol.jpg

itd,itp

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 1898   •   Strona 61 z 127   •   1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 127