m7chau napisał(a):do kogo najlepiej zagadać o tanie części, a trochę tego się zebrało na liście
I tak jak mówił Vincent powiedz że jesteś z klubu to na pewno dostaniesz rabat
Odrazu Ci powiem bo sam ostatnio korzystałem 80% części faktycznie jest najtaniej 20% znalazłem trochę taniej nawet z wysyłką w necie. Ale tak jak mówił Vincent jak przyślą Ci z jakiegoś pierdzi dołka części ciulowe to potem baw się w odsyłanie, reklamację. Tutaj masz gwarancje najlepszych zwłaszcza jak poprosisz Vincenta aby poszedł je pooglądał hehe to co przyjdzie badziewne odrazu wyleci i przyjdą nowe

W przypadku Świętego,dopiero czwarty kpl amorów trafił do jego auta.Pozostałe zostały przez Marcina odesłane .Tłoczki przychodziły też w/g numeru dwa różne(na opakowaniu nr zgadzał się) ,mam wrażenie ,że wszystcy normalni spieprzyli z tego kraju.DIAMENCIK napisał(a):Nawet nikt słowem nie wspomniał,że SwiEty, na spot przyleciał świeżo po polerce i rex wyglądał jak prosto z lakierni.
ale tak szczerze mówiąc teraz to było tak na odpierdziel następnym razem zrobię to dokładnie i bez pośpiechu to i plastiki co poniektóre mi na czerwono nie zajdą.DIAMENCIK napisał(a): SwiEty, na spot przyleciał świeżo po polerce i rex wyglądał jak prosto z lakierni.
Rex odzyskał odcień lakieru i przykuwał wzrok przejeżdżających kierowców.Fajnie jak na spot przyleci Bogu , Święty,Dymek ,res ,same II geny.Do tego Z cztery solki i będzie wypas,ludzie będą przystawać ,żeby hondy oblukać 
Vincent napisał(a):Fajnie jak na spot przyleci Bogu , Święty,Dymek ,res ,same II geny.Do tego Z cztery solki i będzie wypas,ludzie będą przystawać ,żeby hondy oblukać

m7chau napisał(a):No cóż.. źle nie jest, jest podstawa do działania, teraz trochę pracy i będzie śmigać.
No własnie.. do kogo najlepiej zagadać o tanie części, a trochę tego się zebrało na liście

Vincent napisał(a):To nie chodzi o to ,żeby wyprowadzić się z wrocka ze spotami,czy spotykać się pod super marketem.Najchętniej spot zrobiłbym na pl.Solnym.Już nawet rozpoczełem rozmowy z właścicielem restauracji i wyglądało to obiecująco.W weekend mieliśmy mieć prawo organizować spoty pod samą restauracją.Restauracja miałaby reklamę ,my browar alkohol free w gratisie,ale jak zwykle jakiś buc z UM sprawę pogrzebał![]()
SwiEty napisał(a):No ale chyba sam przyznasz że na 8 crx-ów to trochę za mało miejsca przy zajezdni
Już tak robiliśmy.pangałuszka napisał(a): Właściciel chyba ostro dawał żyłę przed wyborem felg
Dymek, a jak tam twój crx?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości