? tutaj mowie ze diody w zelu (smd) bardzo intensywnie swieca ( te z ebaya) i swiatlo wylewalo sie poza obrys auta i nie bylo widac kropek( w sensie ze punktowo czy cos) bo ten zel (silikon) dobrze rozprowadza swiatlo
wiec mozna kupic 3 x1,2m i zrobic pod progarmi podswietlenie 2x1,5 "paska"c00li napisał(a): Większość aut z "neonami" na polskich drogach miała te neony za krótkie i zbyt mało intensywne światło.

Jedyna różnica że na to pierwsze moda już minęła a na to drugie jeszcze nie. Za 10 lat będziecie się śmiali z hellaflaszów choć teraz każdy się ślini na dobry stance i negatyw.

Góral napisał(a): Za 10 lat będziecie się śmiali z hellaflaszów choć teraz każdy się ślini na dobry stance i negatyw.
Ja koledze kibicuję, sam bym sobie zrobił coś takiego gdyby tylko mój samochód wyglądał z tym dobrze ale jest tak ogromną kupą gruzu że wolę nie ryzykować. Fajnie od czasu do czasu zobaczyć coś innego niż "zadbana seria", którą się każdy onanizuje
. Aktualnie nie mam żadnego body na aucie, ale przy następnym projekcie po body i audio od razu wlatuje neon. Podobnie też, jak buchi86, uważam, że bezsensowne jest powielanie samochodów, przez ich duże podobieństwo, bo TAKA JEST TERAZ MODA, bo ten styl jest teraz modny to nic innego nie zrobię. To jest lekkie ograniczanie się. Zobaczcie ile istnieje odmian tuningu. Jakoś German Style istnieje od czasów bitew na włócznie
a jakoś nikomu z Was się nie nudzi. To, że w Polsce jest mało zwolenników innego stylu tuningu, to nie znaczy, że nie jest on modny drodzy koledzy. Wystarczy pooglądać zdjęcia z dużych zlotów tuningowych w Europie na całym świecie. Można tam zobaczyć naprawdę każdy styl tuningu. A to designerskie, własne projekty są na podium i najbardziej zauważalne. Sama gleba, koło, turbo i wire tuck nie czyni auta kompletnie stuningowanym. Świetnym przykładem tuningu kompletnego jest auto delansola. Pewnie sama skóra wnętrza kosztowała tyle, za ile większość forumowiczów sprzedaje swoje auta. Dlatego pocieszanie się zajebistą serią nie pomaga rozwojowi tuningu w tym kraju. W razie czego przygotowałem się mentalnie na falę krytyki, a więc piszcie śmiało.
PozdrawiamUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości