Po drugie - już raz pisałem dlaczego wykresy są mega zgubne itp itd nie chce mi się dalej tego drążyć, jeżeli ktoś tylko pod wpływem wstawionego wykresu innego auta kupi taki wałek to w przeważającej ilości przypadków myślę, że będzie chciał mieć coś podobnego ... a co będzie jak wyjdzie gorzej?
Uściślę może jedną podstawową kwestię, bo już z różnymi klientami mieliśmy do czynienia. Nie ma czegoś takiego jak zwrot kasy z powodu niezadowolenia z uzyskanych mniejszych osiągów niż zamierzone (lub wymarzone - to dobre słowo
). Cena jak jest podana, jest to cena za wykonanie usługi przerobienia odpowiedniej ilości krzywek w kwestii ich większego wzniosu i wydłużeniu/skróceniu czasów otwarcia zaworów. Odpowiadamy tylko i wyłącznie za poprawnie wykonany wałek (wałki) - to czy jest po przeróbce prosty, a krzywki mają odpowiedni wznios i czas. Każdy wałek przed wysłaniem jest mierzony, a czasem nawet sprawdzany na wozie o ile jest taka możliwość. W geście klienta jest natomiast skorzystanie z naszych rad i instrukcji co do użytkowania wałków, ponadto a przede wszystkim odpowiednie ustawienie regulowanych kółek rozrządu (czasu współotwarcia zaworów) oraz wystrojenia komputera lub zakup np ecumastera i jego dalsze strojenie.
Ponadto, wałki robione metodą GMS są na rynku już ładnych parę lat, wystarczy wpisać w google magiczne hasło i wykresy zawsze jakieś tam się pojawią w różnych projektach (np tu http://img20.imageshack.us/img20/4161/qowax2lo9.jpg) tylko pytanie, czy coś one takie mało konkretne wniosły do tematu? Wątpie....
Projekt stage 2a prowadzę osobiście i jeżeli będzie taka możliwość (w tym m.in kasa na testy, hamownie itp) to takie wykresy może i będą - ale po zimie tak jak pisałem.