Saiti napisał(a): TIG służy do zalewania materiałów. My spawamy MIG, bo jest to spaw stali konstrukcyjnej. A o ile dobrze nam to wychodzi - kup od nas nie wiem, 40-60-100 tłumików (damy Ci zniżkę przy takim zakupie), rozetnij każdy z nich aby zobaczyć jak wygląda blacha po drugiej stronie. KAŻDY TŁUMIK BĘDZIE POSIADAŁ OD ŚRODKA ŚLADY, ŻE Z DRUGIEJ STRONY BYŁ SPAWANY (delikatne "przebarwienia) I ŻADEN NIE BĘDZIE OD ŚRODKA MIAŁ PRZETOPUA nasza blacha ma 1,5 mm grubości
Tyle w temacieHejterom i konkurencji radzimy nie łapać się tanich sztuczek
Nikt tu nie hejtuje samych tłumików, poza ripostą na bzdury jakie tutaj są wypisywane. Może tłumiki są bardzo dobre pod kątem tłumienia etc,nie wiem,nie mam,może sobie kiedyś kupię,to się dowiem.Ale stwierdzenie że są z najwyższej półki po czym pokazanie na zdjęciach tych glutów zamiast spawów a do tego wciskanie bredni na temat wyższości mig nad tig nie może przejść bez echa. Są tu ludzie którzy mają doświadczenie w tej materii (sam spawam zawodowo) którzy pękli ze śmiechu jak to czytali.
Jeśli chodzi o spawy i waszą wiedzę na ten temat to
Po za tym tłumiki prezentują się ok,i cena atrakcyjna

A nasza blacha ma 1,5 mm grubości
Hejterom i konkurencji radzimy nie łapać się tanich sztuczek
Czas pokaże, kto ma rację ;] Sęk siedzi w tym, że niezadowolonych klientów NIE MAM - poza jednym ostatnio - kupił dwa zestawy tłumików przelotowych, był niezadowolony, że jest za CICHO, odsprzedaliśmy dalej jego tłumik środkowy, serwując mu mniejszy.