Nie chciałem kupować camberków z allegro za 240 zł, o których opinie są kiepskie, mają niewymienne tulejki i podobno się rozkręcają.
Nie twierdzę też, że mój pomysł wypali, ale sprawdzę go mam nadzieję jak najszybciej. Tak samo wahacze za 400 zł nie są konkurencją bo to jak by porównywać malucha z mercedesem.
Sądzę, że znalazłem dla siebie dobre rozwiązanie, a jeśli uda się tym wejść w lukę w rynku to tylko lepiej.
Założyłem dziś wahacze. Fotki poniżej. Jak by ktoś chciał to mogę zrobić większe wycięcie np. 2 cm, tak, aby był jeszcze większy negatyw, bo trochę luzu jeszcze jest, choć uważam, że to co na fotach w zupełności powinno wystarczyć - bo przy glebie, odpowiedniej feldze + być może dystans na pewno będzie wyglądać lepiej jak na 100 % serii z oponkami 155/80.
Pierwsze testy - drifty już za mną i na razie nic nie odpadło, nie poluzowało się czy coś tam coś tam. Dziś w nocy jadę na kolejną rundkę
Teraz focie - max negatyw:
Max bezpieczny pozytyw - można kręcić jeszcze dalej ...
Ja sobie ustawiłem na 1 obrót od max negatywu i tak jeżdżę - tak to wygląda:
Jakie wrażenia ? Opinie ?

trzyma się fajnie, na wprost ma dobrą trakcję a z zakrętami też sobie dobrze radzi. Niżej wydruk, wartości lewe i prawe były przed wydrukiem ustawione praktycznie tak samo jeśli chodzi o kąty ale przy drukowaniu siadłem do auta i lekko się zmieniło