Każdy pisze, że dba o auto jak może, o jak ja kocham moją niunię, o nie mogę żyć bez crx'a, patrzcie, kupiłem nowe nakrętki na wentylki, ale jak przyjdzie co do czego to ja wiem przecież lepiej, różnicy nie ma, a dwie dychy taniej za litr to wleję półsyntetyk i jeszcze mi zostanie na domokuna pod lusterko. Nie wiem czym to idzie z tymi skrzyniami, do silnika byście najchętniej wlali płynne złoto bo och ach olej silnikowy, a skrzynię mają wszyscy w dupie chociaż to jest koszt w zasadzie jednorazowy i rozmawiamy o różnicy rzędu MAX 50pln i byłoby jak pan... japończyk przykazał ale co mi tam, to nie moje auta, nie będę się rozpisywał w kolejnym idiotycznym temacie, lejcie co chcecie 
) mi tam mtf pomogl znaczy mojej skrzyni, nie wiem co bylo wczesniej, ale na 3 i 5 zgrzytal, po zalaniu i przejechaniu ilus tam km, 5 przestala zgrzytac w ogole a na 3 tylko przy wyzszych obrotach - takze mysle ze to jego zasluga
)Michau napisał(a):Myślę że nie problem w cenie tylko w dostępności
Dopiero jak zaczyna zgrzytać to wtedy każdy leje mtf bo "może się naprawi", a później rozczarowanie bo zgrzyta nadal, eeeeee bo ten mtf jest do dupy, nic nie daje.
synchronizatory i przesuwki powymieniał tylko na 3 i 4, zalał świeży mtf, jak wyjechałem z warsztatu to jeszcze z krakowa do umówionego kupca dzwoniłem, że ITR zostaje u mnie bo tak skrzynia robiła choć odczucia były zapewne w dużej części subiektywne czego dowodem była spontaniczna erekcja
co to za podział na biednych i bogatych? może jak ktoś jest rozsądny to nie będzie marnował pieniędzy na MTF'a skoro nie widać różnicy i 10w40 jest zalecany? śmiałbym się jakby 10w40 nazywali MTF'em, a nie sorry generalnie MTF to 10W30 z magicznymi dodatkami. hahahasebas napisał(a):Wg mnie to tak jak kogoś nie stać to niech leje 10W40

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości