Szczecin i Police okolice
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

Posty: 816   •   Strona 11 z 55   •   1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 55
misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-10, 22:26

no to puknięcie lekkie nie było, ale tragiczne też nie :) gość jak był właśnie z Pomorskiej mi wycenić za ile zrobi to mówił, że nie jest źle :) także w poniedziałek odstawiam na warsztat, w między czasie dostarczę im nowe lampy jakie sobie zamówię i od razu mi też zamontują, przewidywany czas pracy to 7 dni roboczych :P ale nie wiem jak to będzie z tłumikiem ile im to zajmie czy godzinkę czy 6 godzinek, felgi to mam na kołach więc też zanim je odmalują to też będzie auto "niedostępne" (i wiem, że lepiej nie malować na zimę ale znam siebie, że jak nie zrobię tego teraz to po prostu kasa na felgi pójdzie na ciuszki, albo inną potrzebną rzecz...) no i jak szaleć to szaleć może sobie pilota do centralnego zrobię :D tak czy inaczej pewnie do końca lutego bujam się volvo bądź solarisem :)

PS: a najlepsze jest to, że w momencie kiedy gość we mnie walnął to śniegu jeszcze nie było, czyli ślisko nie było :) więc chyba na prawdę tracę wiarę w ludzi, że potrafią jeździć, albo ktoś tam u góry po prostu perfidnie sobie ze mnie jaja robi, bo parę dni po mojej stłuczce jechałam z koleżanką jej autem (ja jako pasażer) i miałyśmy bliskie spotkanie z tirem, oczywiście z winy tira. więc chyba czas iść do spowiedzi w razie czego, skoro wypadki mnie tak ostatnio lubią :D
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-10, 22:59

No powinnaś iść do kościoła... Ja ostatnio cisnąłem 170 do Stargardu w obie strony, bo musiałem załatwić pieczątkę z byłego zakładu pracy, żeby się do mnie na uczelni nie srali, a nie miałem na to więcej niż dwie godziny i nic się nie stało szczęśliwie - ktoś tam u góry czuwa :)
A tak to wczoraj połamałem śrubokręt jak chciałem odkręcić puchę filtra, żeby wsadzić wkładkę K&N, a potem połamała mi się kostka z prawego reflektora, jak wymieniałem żarówki, ale to chyba od tych dzikich temperatur.
7 dni to się ciesz. Mi dwa miechy składali, ale duże problemy ze znalezieniem maski były + na brak pracy nie narzekali akurat w lato. Fajne furki tam robią, jak zaglądałem do swojego to oglądałem inne przy okazji :rotfl:

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-11, 11:26

a ja myślałam, że gość mnie robi w .... :D bo mnie tak namawiał, żebym tam robiła :D to stwierdziłam, że na pewno coś nie tak musi być z nimi :P :P :P ale jak Ty robiłeś, i taki kolega to już jestem spokojna i wierzę :D a w te mrozy odpalił Ci ładnie ??
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-12, 00:09

Ta, tylko trzymam w garażu, w którym zamiast -27 było góra - 5 :rotfl:
Odpalał bez zająknięcia większego, ale w sumie mam jeszcze nowy akumulator. Sąsiada skode raz prądem ratowałem, jak się trafiliśmy na dworze. Codziennie godzine wcześniej wstawał, podłączał aku do prostownika i piłował niemiłosiernie. Garaż to mądry wynalazek :rotfl:

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-12, 17:24

nooo jak się ma garaż to inna bajka :) i znowu ten cholerny śnieg pada. niech już będzie wiosna :) dobrze, że chociaż już bliżej niż dalej...
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-12, 19:09

Ta, ja też chce wiosne. Wiosnę, grilla, ognisko, morze... Tak to się tylko człowiek wk***ia tą pogodą.

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-12, 20:49

a znowu od środy straszą, że będą duże opady śniegu ... ;] ;/ ale 21 marca pierwszy dzień wiosny :P prawie za miesiąc ^ ^ nie no a tak serio to mam nadzieję, że na początku marca już śniegu nie zobaczymy...
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-12, 21:24

A 26 mam urodziny :D
Śnieg niech już sobie leży, byleby go więcej nie padało i asfalt był suchy. A tak to, co się osuszy to zaraz znowu dopada i mokro i ślisko... Lata nie było, ale zima oczywiście musi być. Nie ma, że boli...
Ale działamy w sekcji Szczecińskiej :rotfl:

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-12, 22:34

26 to gdzie opijamy urodziny? :D

noo... jak dla mnie to dosyć mocno pada... nawet nie pytaj jak po takiej pogodzie myje się podłogę w sklepie... masakra po prostu :) 3 razy trzeba i to i tak jakby się uparł to trzeba by było 4 raz myć. a jednak sklep w którym pracuję ma trochę metrów. muszę się psychicznie przygotować bo jutro mnie to czeka.
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-12, 23:10

Ja to w sumie nie pijam alkoholu, ale do urodzin pewnie mi przejdzie tryb sportowy :D
Domyślam się, co to znaczy, bo mam kafelki w garażu i jak sobie niunia odpoczywa to strasznie syfi brudnym śniegiem. Dzisiaj próbowałem szorować szczotką, ale nie starczyło mi cierpliwości. Tobie przynajmniej za to płacą, to też inaczej ;)

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-13, 10:18

jestem zatrudniona na pól etatu więc dużej satysfakcji wieczorne mycie podłogi mi nie daje... ;)
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-13, 14:37

No tak... co innego z rana i na pełny etat. Wtedy można zaszaleć :rotfl:
Najważniejsze, że jakiś pieniądz wpada.

edit:
Zostałem obrątbiony przez Adiego na Wojska Polskiego. Pozdro! ;)

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-13, 22:41

no pewnie lepsze to niż nic ;)

haha Adik to mógłby się zalogować tu, bo go o felgi zapytałam ze 2 dni temu i cisza :D

a tak poza tym to jak ludzie jeżdżą... to masakra! dzisiaj jechałam sobie rozklekotanym volvo do pracy, i tak patrzę na basenie korek - myślę sobie, że znowu pas pewnie zamknęli - a tu niespodzianka jeden wypadek z udziałem 4 aut (najprawdopodobniej 4 auto nie wyhamowało i uderzyło z dużą siłą popychając kolejne 3 do przodu ;] ale to jeszcze nic. jadę parę metrów dalej, a tu następna taka sama stłuczka tyle, że z udziałem 2 aut, i to samo jedno drugiemu w tył wjechało. niech mi tylko ktoś znowu spróbuje wjechać w moje odebrane autko z warsztatu to chyba zabiję na miejscu sprawcę !!!
misia

filip
Forumowicz

przez filip » 2012-02-13, 23:09

W sumie to... Też bym go o fele zapytał. A dokładnie gdzie swoje malował, bo może się zdarzyć tak, że ta wiedza będzie mi potrzebna. Chyba okres mam, bo mi się wkółko zmienia z tym planowaniem wydatków :rotfl:
Na basenie to wkółko jakaś kraksa, całkiem niedawno było podobnie. Nieogarnięci ci ludzie, bo tam się jedzie cały czas prosto. Nie licząc budowy kładek, nie ma żadnych utrudnień i raczej umiejętność jazdy na wprost każdy chyba nabył apropo nauki jazdy. No, ale w sumie nic tak nie uczy uważać na drodze, jak rozbity samochód :rotfl:
Kiedyś się w babiczkę wpakowałem na Kościuszki o 1 w nocy, bo mi nie ustąpiła pierwszeństwa wyjeżdżając z Piastów. Jak wpadłem w jej cieniasa to się zgniótł do połowy i trochę mocowałem się z drzwiami, żeby ją z niego wypuścić. Potem przez miesiąc jeździłem spokojnie :razz:

misiofa
Forumowicz

przez misiofa » 2012-02-14, 10:25

malował na prawobrzeżu tam gdzie jest stacja Bobryk (blisko lasku w Kijewie, trzeba minąć real i ciągle prosto jechać i się dojedzie ;) ) tylko właśnie chciałam o cenę zapytać... bo tam w nkzauto chcą 150zł/fele :)

po 1 to ona wjechała w Ciebie, a nie Ty w nią więc to, że sobie depnąłeś to nic złego - baba by uważała to nic by się nie stało :D a tak generalnie jak ja jechałam odstawić auto to też już miałam schizy, że zaraz ktoś się we mnie wpakuje, bo jak debile jeździli jeszcze o 8 rano ta jezdnia taka była biała... masakra, ja też lubię depnąć ostro, ale nie jak nie ma warunków.
misia

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 816   •   Strona 11 z 55   •   1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 55