Bastek napisał(a):Chłopie weź k.... załóż jakieś inne felgi bo te psują cały wysiłek włożony w auto!
:zalamany:
. Trasa odbiła się na pewno na stanie wydechu i konserwacji na podwoziu (jeszcze nie sprawdzałem, bo maluję motor i sobie stoi)
Nie jedną osobę, która mówiła, że robię robię, przejmuję się, ładuję kasę, jestem dziwny i gówno z tego mam po tym weekendzie zatkało i już siedzi cicho

Ryba88 napisał(a): warto mieć jakieś zajęcie w życiu i starać się robić wszystko co z nim związane jak najlepiejNie jedną osobę, która mówiła, że robię robię, przejmuję się, ładuję kasę, jestem dziwny i gówno z tego mam
Teraz trzeba myśleć co robić dalej, bo spocząć na laurach nie można
Niestety większość ludzi nie rozumię

ze zlotu:

), no ale jak zwykle plan to plan, a z wykonaniem może być różnie, dlatego też na razie nic nie będę mówił. Jak zrobię to się pochwalę, a jak nie to nie 
Tydzień temu z wycieczki do Łodzi przywiozłem całą corsę załadowaną po dach częściami
Nie mniej jednak głównym celem wycieczki było kompletne wnętrze w skórze
czyli fotele przednie z ed7, tylna kanapa z zagłówkami oraz boczki. Wszystko w stanie igła, nie widać żadnego zużycia. W fotelach muszę jedynie wymienić linki bo się nie otwierają (dostałem drugie), zmienię też przednie zagłówki na te z poprzednich foteli - czarne. Cena za taki komplet była niższa niż za porwane i wysiedziane fotele ee8 - kto zgadnie ile ?

Boczki po brudpurze + pur + woda przestały być czarne i się lepić
, w dodatku są luźne. Jako, że nikt i tak nie jeździ z tyłu, to raczej je wywalę, nie mniej jednak będzie problem z zaślepieniem otworów , bo jak się dowiedziałem OEM zaślepki są praktycznie niedemontowalne. Tyle tematem wnętrza, a koniec focie:
Zakupiłem nowe felgi w rozmiarze 16x7. Z oponą 195/45 prezentuje się jak na foci:
. Co ciekawe ET felg ma wartość 38, a są one minimalnie bardziej schowane niż poprzednie, które miały ET 42 ... i ktoś wie o co kaman ?? Kółka są firmy "DTM Germany", cokolwiek to znaczy, są bardzo lekkie - 6,5 kg/szt - tyle jest napisane na feldze, po zważeniu na wadze to samo

spoko ale jakoś MI to nie pasuje do tego auta.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości