Jacques napisał(a):No świetna zabawa... Jeszcze gdyby przebieg silnika = przebieg całego auta.. Potem się odsprzeda i ktoś się złapie naiwnyNie jestem pewien czy taki temat i dzielenie się wiedzą jest OK. To trochę jak tematy w stylu: "jak dostać się do CRX".
a kto teraz wierzy w przebiegi auta... chyba ze jesteś pierwszym właścicielem. Co do podawania informacji jak co zrobić nie widzę tu nic złego jak robisz to w swoim aucie nawet jeśli by dotyczyło otwierania co jest banalnie łatwe...
Nie jestem pewien czy taki temat i dzielenie się wiedzą jest OK. To trochę jak tematy w stylu: "jak dostać się do CRX".
Wiadomo, że przebiegi są często kręcone, co nie znaczy, że trzeba to pogłębiać. Jestem ciekawy, czy potem sprzedając przyznałby się taki ktoś do cofnięcia, bo "miał takie widzimisie". Wtedy już zupełnie straciłoby się zaufanie do sprzedającego 
wtedy buda ma kilometry, a silnik motogodziny, swapujemy silnik - reset motogodzin, kilometry budy zostają
Przy takim wieku liczy się tylko i wyłącznie stan techniczny. Sam chciałem sobie przestawić przebieg na 0 po przebudowie auta, ale właśnie z obawy o uszkodzenie i też z braku czasu odpuściłem temat. To nie 5letnie auto żeby przebieg miał jakieś znaczenie!