[ Dodano: 2011-02-10, 14:56 ]
a tak na poważnie to ja tez czekam na post Marcina.....
Papkin napisał(a):Przed napisaniem i zrobieniem czegoś konkretnego,chciałem zapytać, czy to auto było w jakimś ogłoszeniu,czy można sprawdzić (bezstronnie)gdziekolwiek opis autka?
mały91 napisał(a):także tym którzy tak zaciekle bronią Marcina bo mają auto od niego albo jakiś ich znajomy ma to proponuje kubeł zimnej wody na główkę i zarazem zapraszam na oględziny mojej „igiełki” od Marcina.
mały91 napisał(a):odpisał mi że ma ładną sztukę, wysłał mi zdjęcia i miałem się zdecydować do wieczora czy przyjeżdżam bo jak nie to ogłoszenie idzie w neta.
myslalem, ze zniknales z forum 
Ecik napisał(a):pyzatym piszesz że napisał że ma ładną sztukę, a ładna, a igła to nie to samo raczej..
dla mnie to trochę nie zrozumiała sytuacja.. wiesz z reguły to Ty zawaliłeś, że kupiłem tak auto nie sprawdzając go, a tłumaczenie czegoś takiego, że opinie, że zaufany gość to jest kicha bo w tych czasach nie ma co zaufać czasem najlepszym kumplom, a gdzie tam dopiero gościowi co sprzedaje fury, co go w ogóle nie znasz..
mały91 napisał(a):Ludzie czy wy nie rozumiecie że auto okazało się totalną padliną?? Pomijam fakty że miał być 1992r a na miejscu okazał się 1990r ale był polift a takiego chciałem więc nie miało to znaczenia, że silnik był zapocony a miał być suchy i parę innych dupereli o których nie wspomniałem bo to jest 20 letnie auto i takie rzeczy są normalne i NIE O TO W TYM TEMACIE CHODZI!
A teraz czekam na odpowiedź Marcina w tym temacie…..
mały91 napisał(a):Marcin zostałem przez Ciebie oszukany, nie widzę innego rozwiązania jak twój przyjazd po to auto i oddanie mi moich pieniędzy.
spurek napisał(a):Tutaj jest problem, że auto to padaka....sygnowana na ładną sztukę. Chłopak chciał pokazać że sie naciął......aby nikt już takiego błędu nie zrobił.!!!!
Pytał sie co ma zrobić......poradziliśmy mu żeby otworzył temat na forum, żeby inni uniknęli tego.......i co dostaje w zamian???
. OC i przegląd ważne do listopada. Autko w moim posiadaniu od 13 lat. Mam nadzieję - jeśli się zdecydujesz- ze reksio sprawi Ci jeszcze dużo radości ( mi sprawił sporo ).Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości