Jak już się tak rozbierasz w aparacie radziłbym wymienić łożysko i uszczelniacz.... Dlaczego tak to sie zmieliło? U mnie łożysko miało 3 kulki i dotego sie zablokowało .. straszny pisk ..
Jak już się tak rozbierasz w aparacie radziłbym wymienić łożysko i uszczelniacz.... Dlaczego tak to sie zmieliło? U mnie łożysko miało 3 kulki i dotego sie zablokowało .. straszny pisk ..Gawend napisał(a)::) Jak już się tak rozbierasz w aparacie radziłbym wymienić łożysko i uszczelniacz.... Dlaczego tak to sie zmieliło? U mnie łożysko miało 3 kulki i do_tego sie zablokowało .. straszny pisk ..
i uszczelniacz też ... Bo z tego co przeczytałem masz aparat 20 letni rozpadło się łożysko .. wiec kupiłeś drugi 20 letni i jak myślisz łożysko jest w nim nowe i uszczelniacz też ? czy chcesz mieć zaraz taki sam przypadek ? rozbierasz to wymień łożysko uszczelniacz to są naprawdę groszowe sprawy Tak nawiasem mówiąc nietaniej było odrazu kupić łożysko wymienić niż wymieniać aparat?
marrccin napisał(a):check engine się świeci
ktoś ma może jeszcze jakiś pomysł?
mniej więcej tak jak piszesz:)Gawend napisał(a):Czytam od początku i dalej twierdze wymień łożyskoi uszczelniacz też ... Bo z tego co przeczytałem masz aparat 20 letni rozpadło się łożysko .. wiec kupiłeś drugi 20 letni i jak myślisz łożysko jest w nim nowe i uszczelniacz też ? czy chcesz mieć zaraz taki sam przypadek ? rozbierasz to wymień łożysko uszczelniacz to są naprawdę groszowe sprawy
nie zdążyłem dojechać do domu nim się sypnęło...Gawend napisał(a): Tak nawiasem mówiąc nietaniej było odrazu kupić łożysko wymienić niż wymieniać aparat?
tego to się domyślałem, ale po godzinie 22 trudne do dostaniaatom1 napisał(a):te torksy z dziura kupisz bez problemu w obi czy gdziekolwiek w rolniku,

starałem się, ale jedna śrubka była tak słaba, że niemal sama się ukręciła:/atom1 napisał(a):tylko uwazaj na te srubki i dobrze zalej wd40 czy czyms, odkrecaj tez tak ze troche w lewo troche w prawo zeby zruszyc utlenione aluminium,
j.w. spędziłem dużo czasu, auto lata, ale dalej z tym błędematom1 napisał(a):wymien sam ten czujnik (one sie odkrecaja) na swoj i powinno latac
upierdliwa robota ale zaoszczedzisz sporo grosza

nie za bardzo mam jak zaznaczyćpusty24 napisał(a):I RACJA NA GLODNEGO NIE DA RADY
mam nadzieje ze zaznaczyles sobie ustawienie zaplonu
na obudowie od starego sobie zaznaczyłem, na "nowym" nie mam. To na razie raczej niewielki problem, chyba, że może powodować błąd nr 8Tak, zapomniałem napisać, że ten sam błąd nr 8... oczywiście reset był bo aby mi się łatwiej wyciągało aparat wyjąłem też akumulator i zabrałem do domu.Ptasior napisał(a):marrccin napisał(a):check engine się świeci
a który błąd wskazuje komputer? nadal ten sam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości