Cień696 napisał(a):DamianHonda, kurde no szkoda bo watpie zeby cos wyszlo na plus z tego remontu :/ to jednak sporo go wypala znacznie za duzo.. i teraz policz ile mozesz wydac na ten remont teraz ? a pozniej sie kurw.sz bo sie okaze ze niewiele to pomoglo moze jeszcze to przemysl badz szukaj tuleji w lepszy stanie przed kupnem mozna pomierzyc i mozna trafic na taka co przejdzie zrobienie takiego remontu jak planujesz

Gadałem z mechaniorem ktory ma mi rozbierac silnik i spytałem o średnicówke. Odpowiedział że nie ma, troche dziwne ze mechanior niby dobry nie ma takich podstawowych przyrządów, wydaje się że powinien mieć.
Az sie zacząłem zastanawiać czy zostawiać moją strzałe w jego rękach... 

chybaze ktos ci doprezyl i to mocno, pewnie jakis nadwyraz optymistycznie przyrząd mial, kompresja w crx zawsze jest dobr anawet jak silnik chleje olej jak menele denaturat, 3mm na wskazniku to jest pikus na 5 tysi, wetnie ci litra od wymiany do wymiany czyli jak najbardziej norma- jezdzic i cieszyc sie!
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości