(moze bedzie chaotycznie ale mam nadzieje ze wylapiesz co trzeba)
Solka w Grudniu byla wystawiona na Allegro
zainteresowlem sie nia bo wygladal fajnie
sprzedawca byl spoko nic nie ukrywal, wiec postanowilem ze ja zkaupie (wtedy kosztowala kolo 14tys, miala inne felgi oraz swiatla tylnie)
pojechalismy do mechanika i tu zonk...
wg. mechanika prawie cale zawieszenie bylo do zrobienia, napisal bym co ale juz nie pamietam co bylo nie tak, ale niestety zawiecha byla w fatalnym stanie
dodatkowo autko jezdzilo bez plynu w chlodnicy, mechanior cos tam sie skarzyl jeszcze na jakies wycieki i ogolnie cos zwiazanego z silnikiem ze moze byc trefne (poraz kolejny rpzepraszam za brak szczegolow ale nie jestem mechanikiem, nie znam sie i nie pamietam dokladnie o co chodzilo)
nie bylo mowy o spuszczeniu ceny (chociaz i tak jzu nie chcialem rbac)
wiec odpuscilem
- skora auta nie jest w fjanym stanie, aczkolwiek auto ma swoje lata i nie ma co tutaj plakac
- audio calkiem fajnie brzmi
- w hondzie byly robione nadkola, z czego przy 1 ogledzinach wyskoczyl jakis bombel.. facet to narpawil ale zdiwne ze po 4 miesiacach zaczely bomble wyskakiwac
- solka byla cala lakierowana bodajze we wrzesniu bo miala stluczke w przod, aczkolwiek nie grozna podobno ale raczej nie klamal z tym
jeszcze jakie roznice z tego co bylo w grudniu: zapewne nowe opony, nowe felgi, wywalony stozek (byl jakis taki smieszny) i wsadzili takie metalowe cos..., oraz swiatla tylnie
MOJA RADA:
uwazaj na nia, solka kiedys kosztowala 13tys(bo zbilem cene) kto wie, moze facet kupil ta solke, wpakowal w nia jakas kapuche i sprzedaje
solka fajnie sie prezentowala ale jednak musialem odpuscic
dodatkowo dodam: Solka byla z zachodniopomorskiego !
informacje masz, zaskocz najwyzej faceta !
P.S. znalazlem ja !! forum/album_personal.php?user_id=5489
wisisz mi za informacje duza Coca-Cole, a za linka z galerii gume Turbo !
[ Dodano: 2009-06-24, 00:37 ]
http://img26.imageshack.us/i/delsolstargard.jpg/
teraz to jzu masz wszystko

rozwaliłeś mnie nawet screen ogłoszenia 
Ciesze się bardzo, że mam te informację.Wiem ,że miał ją gość w pomorskim bo to sam obecny właściciel mi już powiedział.Martwi mnie to zawieszenie i nie rozumiem co jest nie tak z silnikiem? Hmm zawiodłem się choć wiadomo ,że nie zawsze piękne to co się świeci...Powiedz mi kiedy Ty osobiście ja oglądałeś?Grudzień? Hmm może doprowadził zawieszenie do godziwego stanu? Auto ponoć było lakieorwana całe ale w 2006 roku i gość twierdzi,że do dzisiaj nigdzie nie ma żadnej rdzy i powłoka jest w super stanie więc skąd te bąble?Autko widać lakierowane przez poprzedniego właściciela w Sieradzu z gwarancją do 2010 więc powinno być ok?Dzonie do niego zaraz bo przewalił z ceną.