nie zawsze nie przy kazdym odpaleniu no i po chwili to mija i znowu wchodzi na obroty wie ktos moze o co kaman z gory dzieki
nie zawsze nie przy kazdym odpaleniu no i po chwili to mija i znowu wchodzi na obroty wie ktos moze o co kaman z gory dzieki
że jak mam nagrzany silnik to czasem obroty po odpaleniu spadają do ok 500 i jakby chciał zgasnąć, jak ruszę i przejadę kawałek to już się to nie dzieje! czy tj wina brudnego krokowego? jeżeli tak to gdzie jest krokowy i jak go wyczyścić?-ogólnie jak pozbyć się problemu?marekcrx napisał(a):podepnę się pod tematże jak mam nagrzany silnik to czasem obroty po odpaleniu spadają do ok 500 i jakby chciał zgasnąć, jak ruszę i przejadę kawałek to już się to nie dzieje! czy tj wina brudnego krokowego? jeżeli tak to gdzie jest krokowy i jak go wyczyścić?-ogólnie jak pozbyć się problemu?
i pędzelkiem zacząłem go czyścić na tym sitku było dużo brudu, wlewałem benzynę do środka i wypływała czarna w końcu w ogóle już się nie brudziła, odczekałem z 5min aż bena odparowała i podłączyłem wszystko jak było
jeszcze zresetowałem komputer noi pojeździłem trochę i ani razu obroty nie spadły
a takie pytanie: czy te 2 przewody gumowe z płynem chłodniczym co nagrzewają ten krokowy to dzięki temu on dobiera obroty względem temp.płynu chłodzącego tak?Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości