M!R@S napisał(a):ewna grupka ludzi, którzy naprawde się nudzą ;/ może wkońcu pochwalicie się swoimi osiągami a bezsensownym gadaniem ?
każdy kto ma rexa musi od razu wyprzedzać wszystko co ma koła i znajdzie się na drodze???
Kolega za 11 lat jak będziesz miał tyle lat co ja zmieni Ci się światopogląd, będziesz miał do kogo wracać do domu, będziesz miał pracę i trochę inne plany na przyszłość - zrozumiesz wtedy, że crx może być czymś w rodzaju hobby a nie maszynką do ścigania się, będziesz wiedział, że bezsensownym rozpędzaniem się w mieście możesz kogoś zabić i wtedy będziemy mogli porozmawiać a narazie to masz prawo jazdy 3 może 4 lata i co Ty możesz powiedzieć o doświadczeniu za kierownicą??? Ile zrobiłeś kilometrów? 80-100 tys? Uważasz że to daje Ci podstawy żeby twierdzić, że masz autko w małym palcu? Ja mam prawo jazdy 15 lat i nie uważam, że wszystko wiem bo jest sporo sytuacji które zaskakują.
Więc życzę Ci powodzenia Mistrzu Prostej i czasami pomyśl, że przez Twoją głupotę ktoś może już więcej do domu nie wrócić.
kurcze 21 letni wypłosz goni połowe forum i ciepie się jak owsik w gaciach
albo nie po japońsku ci napisze SZATSUN 
Naprawde nie OK się tutaj dzieje... doszło do tego że niby przechwalam się, niepotrafie jeździć i jestem wariat uliczny a wcale tak niejest. Zabawa jak w głuchy telefon ale po prostu każdy dodaje co chce potem inni czytają i wypowiadają jeszcze głupsze rzeczy.