.......Kill.......
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Posty: 3121   •   Strona 135 z 209   •   1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 209
TomekCRX
Forumowicz

przez TomekCRX » 2009-05-18, 21:11

M!R@S napisał(a):ewna grupka ludzi, którzy naprawde się nudzą ;/ może wkońcu pochwalicie się swoimi osiągami a bezsensownym gadaniem ?

każdy kto ma rexa musi od razu wyprzedzać wszystko co ma koła i znajdzie się na drodze???
Kolega za 11 lat jak będziesz miał tyle lat co ja zmieni Ci się światopogląd, będziesz miał do kogo wracać do domu, będziesz miał pracę i trochę inne plany na przyszłość - zrozumiesz wtedy, że crx może być czymś w rodzaju hobby a nie maszynką do ścigania się, będziesz wiedział, że bezsensownym rozpędzaniem się w mieście możesz kogoś zabić i wtedy będziemy mogli porozmawiać a narazie to masz prawo jazdy 3 może 4 lata i co Ty możesz powiedzieć o doświadczeniu za kierownicą??? Ile zrobiłeś kilometrów? 80-100 tys? Uważasz że to daje Ci podstawy żeby twierdzić, że masz autko w małym palcu? Ja mam prawo jazdy 15 lat i nie uważam, że wszystko wiem bo jest sporo sytuacji które zaskakują.
Więc życzę Ci powodzenia Mistrzu Prostej i czasami pomyśl, że przez Twoją głupotę ktoś może już więcej do domu nie wrócić.

NAZGUL
Forumowicz

przez NAZGUL » 2009-05-18, 21:21

toki napisał(a):
M!R@S napisał(a):ewna grupka ludzi, którzy naprawde się nudzą ;/ może wkońcu pochwalicie się swoimi osiągami a bezsensownym gadaniem ?

każdy kto ma rexa musi od razu wyprzedzać wszystko co ma koła i znajdzie się na drodze???
Kolega za 11 lat jak będziesz miał tyle lat co ja zmieni Ci się światopogląd, będziesz miał do kogo wracać do domu, będziesz miał pracę i trochę inne plany na przyszłość - zrozumiesz wtedy, że crx może być czymś w rodzaju hobby a nie maszynką do ścigania się, będziesz wiedział, że bezsensownym rozpędzaniem się w mieście możesz kogoś zabić i wtedy będziemy mogli porozmawiać a narazie to masz prawo jazdy 3 może 4 lata i co Ty możesz powiedzieć o doświadczeniu za kierownicą??? Ile zrobiłeś kilometrów? 80-100 tys? Uważasz że to daje Ci podstawy żeby twierdzić, że masz autko w małym palcu? Ja mam prawo jazdy 15 lat i nie uważam, że wszystko wiem bo jest sporo sytuacji które zaskakują.
Więc życzę Ci powodzenia Mistrzu Prostej i czasami pomyśl, że przez Twoją głupotę ktoś może już więcej do domu nie wrócić.

jeden mądry post w temacie , hmmm widac postępy :)
Miras kup sobie rower i kilu(ó)j wrotkarzy :rotfl2: kurcze 21 letni wypłosz goni połowe forum i ciepie się jak owsik w gaciach :rotfl2: szacun ziom :poklony: albo nie po japońsku ci napisze SZATSUN :razz:

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-05-18, 21:29

toki, crx nie jest traktowany jako MANIAKALNE hobby mam inne sprawy na głowie jak utrzymywanie mnie i narzeczonej, pracuje po 12h i mam gdzie wracać, na mieście się nie ścigam i jeżdze bezpiecznie, mam prawko od czasu ukończenia 18lat i nigdy nie miałem wypadku lub zagrożenia na drodze więc wiem co robie, ścigam się tylko na strefie i lotniskach to chyba rozsądne prawda ?
Nie mówie ze jestem super kierowcą bo nigdy tak niepowiedziałem, ale za kierownicą czuje się świetnie i wiem co robie i przedewszystkim myśle o tym co zamierzam. Wiele osób tutaj na forum nie ma kultury i niepotrafi uszanować czyjejś wypowiedzi typu kill tego i tego i koniec postu... zawsze muszą być na forum osoby które niewiedzą jak zabłysnąć i świecą niemądrymi postami. :nieok: Naprawde nie OK się tutaj dzieje... doszło do tego że niby przechwalam się, niepotrafie jeździć i jestem wariat uliczny a wcale tak niejest. Zabawa jak w głuchy telefon ale po prostu każdy dodaje co chce potem inni czytają i wypowiadają jeszcze głupsze rzeczy.
NAZGUL, miałem rower i skakałem w trialu może na TVN turbo mnie nawet widziałeś jak skillowalem i zająłem 3cie miejsce w polsce w speedtrialu w szklarskiej porębie , nie skakałem z wrotkarzami. Chciałbym aby była już cisza bo to jest żałosne
Obrazek

Adamus84
Forumowicz

Samochód: PRELUDE BB8

przez Adamus84 » 2009-05-18, 21:32

NAZGUL napisał(a):
toki napisał(a):

jeden mądry post w temacie , hmmm widac postępy :)
Miras kup sobie rower i kilu(ó)j wrotkarzy :rotfl2: kurcze 21 letni wypłosz goni połowe forum i ciepie się jak owsik w gaciach :rotfl2: szacun ziom :poklony: albo nie po japońsku ci napisze SZATSUN :razz:

Moim zdaniem ktoś kto rusza z pod swiateł z piskiem opon osiagając min 80km/h przed potencjalnymi przejsciami dla pieszych w mieście jest nieodpowiedzialnym gówniarzem który nie dorósł do posiadania samochodu

chcecie sie scigac robcie to w miejscach odludnionych gdzie zatrzymać sie mozecie tylko na drzewach

Bez urazy
Always Outnumbered Never Outgunned....CZARNA DAMA... forum/viewtopic.php?t=33116

karwos
Moderator

przez karwos » 2009-05-18, 21:40

aj miras ja tam nic nie mam ale pojechalbys na jakies konkretne zawody a nie na jakies sciaganto na machniecie reki i kto piwerwszy wystartuje ten wygral zeby ci konkretny czas zmierzono i nie bedzie watpliwosci zadnych :) i po co te nerwy nei potrzebne se chlopaki

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-05-18, 21:43

Adamus84, kto sie ściga spod świateł ?? no nie ja...
karwos, masz racje, ale ja nie ścigam się dla zawodów i jakiejś tam wygranej tylko dla zabawy
Obrazek

Adamus84
Forumowicz

przez Adamus84 » 2009-05-18, 21:53

miras gdybym przesledził kazdy napisany post w tym temacie (niestety nie mam tyle czasu) napewno znalazlbym przynajmniej jeden kill z pod swiateł ale twoja sprawa To tylko moje zdanie i nie pisalem tu o Tobie nie wiem czemu potraktowałes to personalnie
Always Outnumbered Never Outgunned....CZARNA DAMA... forum/viewtopic.php?t=33116

karwos
Moderator

przez karwos » 2009-05-18, 22:09

a to nie chodzi o to zebys wygrał czy cos 1/4 normalna to tez zabawa ludzie myslsiz startuje kazdy zeby wygrac? wiekszosc to zeby sprawdzic mozliwosci swego samochodu i zmierzyc czas by wiedziec jaki jest samochod porownujac z innymi czasami samochodow tak samo sprawdzanych

TomekCRX
Forumowicz

przez TomekCRX » 2009-05-18, 22:20

M!R@S napisał(a):toki, crx nie jest traktowany jako MANIAKALNE hobby mam inne sprawy na głowie jak utrzymywanie mnie i narzeczonej

jasne a mnie to narzeczona utrzymuje tak? ;)

M!R@S napisał(a):za kierownicą czuje się świetnie i wiem co robie

to czy się świetnie czujesz nie świadczy o doświadczeniu w sytuacji ekstremalnej

M!R@S napisał(a):Wiele osób tutaj na forum nie ma kultury i niepotrafi uszanować czyjejś wypowiedzi typu kill

masz rację... niektórym brakuje kultury

[ Dodano: 2009-05-18, 22:25 ]
M!R@S napisał(a):dzisiaj udało mi się przegonić terenówke... niemam pojecia co to było ale siedziała mi na dupie do 160km/h i to całkiem nieźle :D

a to tak na podsumowanie Twojego zarzekania się że po drogach nie szalejesz... jakiś komentarz? Strona 120 tego tematu - Wysłany: 2009-04-06, 22:04
(adamus to ukłon w Twoją stronę - mnie się chciało i miałem chwilkę czasu)
Ostatnio edytowano 2009-05-18, 23:03 przez TomekCRX, łącznie edytowano 1 raz

Adamus84
Forumowicz

przez Adamus84 » 2009-05-18, 22:29

Jak dla mnie ten cały temat kill pozostawoe bez komentarza

TomekCRX
Forumowicz

przez TomekCRX » 2009-05-18, 23:10

Wysłany: 2008-09-18, 22:31
M!R@S napisał(a):ja też ostatnio leciałem z 3.0 i pisałem na poprzedniej stronie chyba i dostała dosyć ciekawie niejestem pewien jaki to odcinek był bo ze świateł do świateł coś koło 400m może ponad no i 2dł ;) chyba że kierownik do dupy :P

kolejny przykład tego że mijasz się z prawdą, szukać dalej?

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2009-05-18, 23:52

M!R@S napisał(a):A czemu pisze bajki ?? przecież to realne ? ktoś tutaj ostatnio napisał że edekiem złoił S2000 czemu cisza była.

tylko, ze tym ed9 jezdzi na zawody i czas ma zmierzony, wiec tego nikt nie negowal ;)
Jedz na jakies zawody, klepnij na forum czasem i wtedy zobaczymy czy zamkniesz usta ludziom, bo tak to jeszcze bedzie ten temat ciagniety 3 lata :szok: :poklony:
:)

atom1
Moderator

przez atom1 » 2009-05-19, 00:00

kurde zluzujcie gacie i odczepcie sie od chlopaka, temat jest o kilach i dlatego tu pisze, ni ewiem po co te glupie komentarze- jakos innych osob "niby wiarygodnych" nie komentujecie tylko pastwicie sie nad mirasem, owszem i ja to robie ale w jego temacie :P

ja bym to wszystko pokasowal wpi** bo tu akurat ma racje
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

synek
Forumowicz

przez synek » 2009-05-19, 00:09

jak ktos wierzy to niech pogratuluje a jak nie to niech nie pisze zaraz jakis glupich komentow i tyle ;) tradycyjnie naskoczyli wszyscy na M!R@S-a

lukog
Forumowicz

przez lukog » 2009-05-19, 00:51

ze miras sciemnia, to juz od dawna wszyscy przeciez wiedza, ale dziwi mnie podejscie moralistow. toki po co cisniesz, ze to glupota jezdzic spod swiatel albo zapitalac po miesice. moge sie zalozyc, ze co najmniej 90% forumowiczow jak widzi obok siebie na swiatlach jakies bmw, to daje po garach ile fabryka i mody daly. crx po to zostal stworzony, zeby zapierdalal i moim zdaniem jest to w 100% normalne zachowanie latac po miescie z duzo wieksza predkoscia niz 50, oczywiscie gdy warunki na to pozwalaja.
"Children in the front seat cause accidents, Accidents in the back seat cause children"

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 3121   •   Strona 135 z 209   •   1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 209