. Takze gdybać nie ma co za wiele. Są słuszne podejrzenia, któe trzeba zweryfikowac. Jeśli nie masz wiarygdnego i znającego sie na Del Solach czy ogolnie autach kogos, to lepiej poszukaj innego egzemplarza, bo potem beda pretensje i rozpacz. No chyba, ze sama bedizesz dlubac przy aucie, to w takim razie zamykam sie

bar_oo napisał(a):ja mam 280 tyś i śmiga
EOT
wiecie jakie są kobiety !!!! Może ktoś z was ma na sprzedaż crx-a do 8-8,5 tyś w lepszym stanie !!!!!!!!! POZDRAWIAM wszystkich ............ najfajniejsze forum jakie miałam okazje czytać
Krychu napisał(a):jakby to to mialoto by stalo w jakims muzeum hondy jako model z najwiekszym przebiegiem w historiikasia napisał(a):320000 tyś przebiegu
ma sie dobrze nie narzeka 
Auto jest od dwóch lat w PL czyli buda powinna być w miarę w spox stanie, pod warunkiem, że auto jest na seryjnym zawiasie-coś dziwne że nic o zawieszeniu nie jest opisane. Ja jestem zadania, że można wyremontować silnik i inne el., tylko trzeba mieć do czego to włożyć potem
bo sztywności budzie nic nie przywróci-mam dwa co prawda ED9, ale schemat ten sam (jeden bezwypadkowy na seryjnym zawiasie z 10kkm zrobionymi w PL , drugi stan ....... "gorszy" na lekkiej glebie z 150kkm w PL jak nie więcej
) przebiegi 219kkm i 280kkm. Różnica jest KOLOSALNA !!! Jeżeli to autko faktycznie jest od 2 lat w PL na seryjnym zawisie to jest dobrze. Co do tego nowego lakieru i małej stłuczki to trzeba by zbadać na miejscu jak faktycznie wygląda...bo może ten pies to 90kg bernardyn 

. Sam tak narzekałem itp, bo nie myślałem że prof. sprawdzenia auta nie kosztuje dużo. A jak coś będzie nie tak z autem to sama zobaczysz już w drodze do serwisu że ściąga itp. Wypytaj tutaj tych co mają sol'e na co zwrócić uwagę, bo to ci się przyda najbardziej. Pozdrawiam i powodzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości