Ale zastanów się na moment co piszesz. Sprzedano oficjalnie pewnie coś koło 200 egzemplarzy (bo po pierwsze były one cholerycznie drogie w porównaniu choćby z ulubieńcem większości Polaków czyli Golfem a po drugie wtedy naprawdę mało kto mógł pozwolić sobie na tak niepraktyczny i właściwie hobbystyczny samochód jak CRX), sprzedaż oficjalną zaczęto na przełomie lipca i sierpnia 1991r. a więc praktycznie na sam koniec produkcji tego CRX. Po co mieliby dla tak niewielkiej ilości aut robić takie rzeczy? Nie ma w tym ekonomicznego sensu.
dowiedziałem sie znacznie wiecej niż chciałem, zawsze sie zastanawiałem jak to wyglądało z crxami w Polsce a teraz wszycho jasne:)
Kras napisał(a):Poza wszystkim to chyba nie wierzyłeś że coś w tym Type-R będzie, prawda???
Honda pierwszy raz użyła tej nazwy poza Japonią w roku '98 a więc już bardzo długo po zakończeniu produkcji CRX.
W sumie mogłaby to być przekładka silnika z Integry (bo raczej na pewno nie z Civa Type-R) ale takich rzeczy się raczej nie robi w Niemczech bo żeby TUV to uznał to koszty pewnie byłyby po prostu kosmiczne. Także to było w zasadzie na 99.9% że zwykły sticker tuning. No i CRX z silnikiem ITR kosztowałby na pewno minimum 5000-6000 eurasów a zakładam że kupiłeś dużo taniej.
baku napisał(a):wlasnie ciekawe jakby smigal crx K20A ;]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości