Hmm... ostatnio maja Ceera cos szfankuje mianowicie dzisiaj ja odpalilem wyjechalem z parkingu zgazilem , za 5 min chce ja odpalic i jest cos takiego: odpala dam jej troche obrotów i gasnie i tak przez pare chwil zapali i wogóle nie lapie obrotów .
Wreszcie zapali i jade bez problemu :?: czym to moze byc spowodowane nie ma zadnych bledów , swiece nowe ...
przekaznik glowny od pompy paliwa, odkrec schowek na monety COIN i go zobaczysz, taka duza kostka co robi tyk jak przekrecasz kluczyk na zaplon a pompa czasami nie robi tynnnnnk i dlatego nie dziala
ja mam podobnie. raz na jakis czas zapale, pochodzi na wysokosci 400 obr/min i zgasnie. musze kilka razy probowac zeby zapalil, a potem wszycho oki.
mechaniol powiedzial mi zebym filtr paliwa zmienil. jeszcze tego nie zrobilem, wiec nie wiem czy pomoze
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
widze że to problem powszechny.... ja jak tak mi sie robi to odpalam bez gazu i czekam chwile, jak zaczyna przygasać to dobiero lekko gaz daje, żeby miał te 1 tys obr, bo jak bardziej przygazuje czyli ponad 2,5 tys to gaśnie
obciach mialem z tym przekaznikiem, pol roku nic sie nie dzialo asz tu nagle jak by pech chcial.....w stacji kontroli pojazdow nie chcial mi zapalic, diagnosta na przegladzie: "spokojnie, napewno go zalalo" a ja chyba bylem bardziej czerwony niz moje pokrowce na siedzeniach....z nerwow i ze wstydu!
ja mialem raz to samo na zakazie postoju na bardzo waskiej uliczce stanolem doslownie na 30 sekund ,zrobil sie maly korek ,zapalam i DUPA :lol: ja lezalem ze smiechu a szwaby co stali w kolejce o malo by mnie nie pozabijali a nawet nie bylo gdzie zepchnac auta trwalo to jakies 3 minuty a co sie nasluchalem !!!!! :shock: zdarza sie.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
Czyscil ktos lub naprawial ten przekaznik ? Tyle osob ma z tym problemy a poza lokalizacja problemu nikt jeszcze nie zdradzil czy da sie to jakos zwalczyc
ktos chyba oddal do elektronika, to jest chyba nierozbieralne, wiem ze jak by sie dobrze rozejrzec to mozna takie cos kdokupic i zrobic na patencie za 10-15 zl. to nie moze byc nic wielkiego.....tylko komu by sie chcialo tam rece pchac