wiecznygosc napisał(a):TYPE-R napisał(a):wiecznygosc napisał(a):TYPE-R napisał(a):Poszperaj po internecie za wykresami, A1 seryjne potrafi mieć nawet 168 koni ( oczywiście mozliwy bład hamowni ), gdzie B16A2 często nie ma nawet 160.
widac a1 jak wino - im starsze tym wiecej koni; - a2 to pewnie z wiekiem schodzi do 90 koni.....wiekszych bzdur nie czytalem.
Przecież ja nic nie próbuje udowodnić. Masz internet, jeśli Cie to ciekawi to sam poszukaj. A jak masz zamiar pisac " bzdury, bez sens, pier...lenie, głupoty" bez podania dowodów to zapraszam do pobliskiej piaskownicy, tam już czekają równie przebojowi koledzy i koleżanki.
mistrzu piaskownicy, otwieram katalog w ktorym producent podaje swoje dane:
b16 a1 150
b16 a2 160
kropka - a to ze ktos gdzies na jakiejs lewej hamowni mial inne wyniki i umiescil na googlach mam tak samo gleboko jak to ze 70 % polakow popiera PO
inny R6 napisał(a):niechodzi o moje auto - byl dyno day - i pomijajac bledy hamowni ale
vti w 5 gen civie mialo 146 km - a crx 2 gen vtec mial ich 170
i "zatkany" zwężką bo właściciel nie mogl odkrecic silencera , bylo tez inne vti ale juz śp auto nikona.......
wiec w sumie masz porównanie
ciekawi mnie jaka jest różnica poza komputerem w b16a ze ma te 170 wg danych ??
i chodza sluchy ze serducho na wydaniu ma ??
długa lista chetnych juz ?? 
Wyszło jak wyszło, ale ja bym tego nie stawiał jako zasadę ze A1 ma ponad 160 a A2 160 nie trzyma. Glana maszyna dobrze chodzi, a boogiego dopiero teraz odżył. Seryjny EG6 to shit.
Wolny i dla baby na nie do sportowej jazdy. Dla mnie w porównaniu z EE8 przegrywa na całej linii. Serce pójdzie na aukcje na jesień jak ściągnę na serio do domu i zacznę go pruć i kombinować. Lista chętnych jest jak zawsze, ale ilu zostanie - zobaczymy jak przyjdzie czas wyciągnięcia portfeli i płacenia. Tak więc jak chcesz - zawsze mogę Cię na listę wpisać

ze a1 trzyma moc lepiej niz a2
hamownia wiem jaka profi ;D miasto małe smród szybko sie rozchodzi - swoje tylko dodalem nietraktowalem tego doslownie bo wiem jak boogiemu auto jezdzi
wiem jak glanowi jezdzi
jak oboje o nie dbają
dlatego pytałem skad te różnice i opinie
ja mam wolne auto
jaram sie niszczeniem wolniejszych wersji niemców
dlatego dla mnie nawet zdrowy ed9 jak twoj byly a obecny piotrka to niedoscignione na kresce auto
kusząca propozycja ale moje auto raczej niejest warte twojego
musiał bym słono dopłacić - no i dochodzi fakt ze u jarka niebylem od wrzesnia 2007
może się uda na 1 miejsce wejść - planów sporo - zobaczymy jak będzie z gotówką może się uda całe b18c4 sciagnac z wysp na czesci
dodam że zawsze mam wnętrze, ale zato silnik w super kondycji i może to dlatego.

M!R@S napisał(a):takie cfaniaczki ?
ED9 z przelotem kontra EE8... dostał pół długości...
co najciekawsze on miał 16'' a ja 17''.
Tak więc co wam z tych 150km skoro ee8 wcale nie jest tak trudno obskoczyćdodam że zawsze mam wnętrze, ale zato silnik w super kondycji i może to dlatego.
Mack1111 z wnętrzem też by objechał Vtec'a bez problemu (za czasów N/A) wiem bo nie jeden raz widziałem go w akcji... naprawde szybko śmiga jego ceera. 200sx 220konny też rady nie dawał więc coś w tym jest
!!
(mierzone na hamowni przed zrobieniem glowicy i kompa)
i nie daje rady EE8
a scigalem sie z dwoma
. Pierwszy na dolocie i przelocie a drugi na dolocie, seryjnym wydechu bez kata zakonczonym przelotem.

)... SAm miałem ED9 przez 4 lata, żeby nie było że bronię swojego

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości