abuszajke napisał(a):Jeśli pytasz Kolego, to spiekowe nie jest dla Ciebie, bo nie nadaje sie do spokojnej jazdy (szarpie przy zmianie biegów), oczy mogą wypaść zza patrzałek
abuszajke napisał(a):Jeśli pytasz Kolego, to spiekowe nie jest dla Ciebie, bo nie nadaje sie do spokojnej jazdy (szarpie przy zmianie biegów), oczy mogą wypaść zza patrzałek

kukus napisał(a):Moze nim ruszysz wcisnij gazu troszke tak na 2000 i zobaczysz ze jazda spiekiem wcale a wcale nie jest taka straszna

)kakaaa napisał(a):a slyszalem kiedys cos ktos przebąkiwał ze rusza na "opadajacych obrotach"? chyba rozumiecie o co mi chodzi gaz mocniej i jak obroty opadaja wysprzegla sie pedał i dziek temu sie rusza
wydaje mi sie ze to powinno byc mozliwe na normalnym sprzegle, wymaga to widac wiecej wprawy niz ja mam
dzieki za odpUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości