Pozdro 
Pozdro 

tomex napisał(a):Ja osobiście słyszałem wile lepszych opinii nad WEITEC niż nad JAMEXem.
Poza tym napisz czy chcesz auto tylko obniżyć, czy utwardzić i obniżyć, czy zależy ci na komforcie czy byle by mocno trzymał na zakrętach. Więcej danych.
tomex napisał(a):Coś co nie zmieni za bardzo charakterystyki zawieszeni (chodzi mi o twardość),a przy okazji obniży auto, wiadomo pewnie że zawsze to będzie trochę twardsze od serii ale tak by nie pogubić plomb z zębów i by amortyzatory seryjne nie pracowały na zabójczej dla siebie pozycji.

i jak gdzies czytalem vogtlandy jako nieliczne sa naprawde progresywne... (bo jamexy wg sprzedawcow tez sa
) no no moze to byloby jakies rozwiazanie.... Bracia smigaja na vogach ale oni maja do tego regulowane Koni i wogole wypasne wypasy
kolega ktorego niektorzy kojaza mial HRy ale bylo mu twardo i wogole wiec postanowil je zamienic na neco wyzsze jamexy -35 i jest twardziej nizej i dobija

kukus napisał(a):kto odwazy sie rpzetestowac Vogi na seryjne amorki
), bo na amorkach mam jakieś nierozpoznawalne japońskie znaczki, czyli chyba są seryjne, a springi mam -35mm fioletowe, jak to koledzy w moim temacie powiedzieli że takie to tylko vogtlandy... choć 100% pewności nie mam, bo nie szukałem znaczka na springach... pozdro.
, albo robisz to jak trzeba lub zostawiasz serie, nie ma innej opcji , a wy jak niewierni tomasze
, dopoki sam nie przetestuje to nie wierzy hehe, Vogi sa progresywne, naprawde nie mamy zamiaru nikogo naciagac i wszyscy co maja z nami kontakt wiedza o tym
. Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości