llcoolj307 napisał(a):Mialem ostatnio taki przypadek ze 3 łepków(ok.10-12 lat) urzadzalo sobie zawody i przebiegali sobie przed autami tam i z powrotem ,oczywiscie na pasach
MarioSZCrX napisał(a):wszyscy mowicie ze winny
a z kad wiecei ze dziewczynka nie wybiegla w ostatnim momencie na pasy?? a kierowca jechal zgodnie z przepisami.
ale trzeba przyyznac smutna sprawa:( nikomu tego nie zycze
RockyC napisał(a):Ja jestem tego zdania ze piracic mozna w nocy, na pustych drogach, w terenie niezabudowanym i na drogach szybkiego ruchu

Uliczny Zapierd*lacz
[/center]kubot87 napisał(a):nie rozumiem jednego
jezeli jedno auto stoi przed przejsciem dla pieszych a my jedizemy obok niego to naszym obowiazkiem jest zwolnienie i patrzenie czy jakis pieszy nie wyjdzie czy nawet rowerzysci co zapitalaja przez przejscie jak debile.pzdr
Katani napisał(a):Ja jestem tego zdania ze piracic mozna w nocy, na pustych drogach, w terenie niezabudowanym i na drogach szybkiego ruchu
A ja, ze wariować nie wolno nigdzie! Ryzyko wypadku zawsze jest takie samo - 50% albo bedzie, albo go nie bedzie. Jeździc trzeba rozsądnie i adekwatnie do umiejętności.
Zgadzam sie absolutnie, że sa miejsca, gdzie zwolnic trzeba!
po drugie zdaje sie, ze czesc nie wieży w to co mówi. przecież crx ma zapierdalac
a może ja pomyliłem fora...
po mieście to juz stwarzasz zagrożenie i tu licza sie umiejetności i wyobraznia .Niestety prawda jest taka ze przyczyna wiekszości zdarzen na drodze jest nadmierna predkośc wiem (pewnie i nie tylko ja) z autopsji i wiele razy chamowałem z piskiem przed pasami bo trza sie z tym liczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości