Moim skromnym zdaniem musi byc lekko w minusie, minus nie jest zły
-1.5 w przednich kołach to bardzo dobre ustawienie, napewno nie zauważy sie szybciej zuużywających sie opon, a samochód będzie sie lepiej trzymał na zakrętach. Ja w tej chwili w ED9 mam z przodu z lewej i prawej -1.5.
Kiedyś miałem w jednym -3.0 w drugim -1.5 okazało, sie że z jednej strony brakowało jakiejś podkładki przy amorku u góry. Czym większy negatyw tym trudniej też sie kierownicą kręci.
U ciebie napewno coś nie tak z tymi kątami pochylenia koła, bo sie różnią od siebie. Jak w serwisie pomierzyli i wyszło źle to niech nie mówią, że jest ok bo jest źle. Inaczej nie da sie tego sprawdzic czy jest ok, na oko nikt nie zobaczy różnicy, bo to jest jak sie nie myle około 1 mm różnicy. Pryczyn może byc wiele w zawieszeniu i na oko, czy rozkręcając całe zawieszenie to trudno znalezc ten jeden mm.
Jak masz sprężyny H&R to masz pewnie obniżony o 35 mm, a to nie dużo i kąty powinny byc jeszcze ok. H&R robi chyba tylko jeden rodzaj sprężyn do ED9, tylko niebieskie -35 mm innych nie ma w ich katalogu.
U mnie mam H&R -35 + Bilstein B8 i kąty są ok, a i tak sie zastanawiam czy lekko jeszcze przednich nie pochylic i tylnych też.