ciągnie się tylko jeden kabel do tyłu a masę zbiera się gdzieś na budzie z tyłu...
ciągnie się tylko jeden kabel do tyłu a masę zbiera się gdzieś na budzie z tyłu...

a co Ty do mnie ? muwie że w mojej furce w której coś takiego modziłem rozrusznik nie trybił bo za małky prąd był i trzeba było dawać mase na rozrusznik a może nawet dojść do zapłonu przez słabą mase obilo mi ise o uszy kiedyśPirat napisał(a):KUBAR mam do karoseri, i najwidoczniej działa bo jest tak od 2 m-cy, od czasu montażu suszarki i jest bez problemów, a dokładniej masa jest przykręcona do śruby od amortyzatora z tyłu na kielichu, nigdy nie miałem problemu z odpaleniem, po pierwsze moja pali na dotyk, druga sprawa ja mam bude bezwypadkową w 100% prościutką, bez deka szpachli, chy innego gówna jak żywica!!! a i rdzy też nigdzie nie ma![]()

i duzy... teraz mam mniejszy i na srube osemke(wymog sss) wszystko dziala bez zarzutuIron man napisał(a):wokół aku na podłodze robi się nieprzyjemny osad?
jeden z przodu seryjny i jeden w bagażniku do suba, jakoś tak często wtedy musiałem na popych brać auto
. Co do podłączenia dwóch na raz to niewiem jak bedzie ale wiem że jest większe napięce,zdrowe dla rozrusznika (ale wiadomo że szybciej prawdopodobnie bedzie odpalał)
M!R@S napisał(a):od plusa grubszy od minusa mniejszy
M!R@S napisał(a):Wystarczy że lukniesz se przy seryjnym samochodzie jakiej grubości i bedziesz wiedział

konik napisał(a):ciągne solidnego plusa

M!R@S napisał(a):od plusa grubszy od minusa mniejszy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości