Nie wierzę, że nigdy nie był poruszany temat CB, ale po wpisaniu 'cb' w polu szukaj nie wyskakuje ANI JEDEN wynik! Dziwne, ale wobec tego otwieram nowy topic
. Do rzeczy.
Cóż, coraz więcej osobówek je posiada, nie wiem czy nastała taka moda, czy po prostu jest tak cholernie przydatne. Dlatego ten temat. Ja również zastanawiam się nad montażem tej pierdoły i chciałem się dowiedzieć, czy rzeczywiście jest warte szpecenia samochodu oraz zagracenia wnętrza. Czy ktoś stąd posiada takowe?
Druga część tematu dotyczy montażu. Jak on wygląda? Trzeba wiercić coś w kokpicie albo kleić jakimiś gównami? Szczerze mówiąc chciałbym tego uniknąć, szkoda wnętrza. No i najważniejsze, a mianowicie czy można wyciągnąć je jakoś i zabrać do domu na noc? Niestety garażu nie posiadam, nikt w pobliżu też wynająć nie chce, a czasy jakie mamy - sami wiecie...
Trzecia, a zarazem ostatnia część dotyczy umiejscowienia radia w Solce. Jak wiemy, zbyt dużo miejsca ona niestety nie ma. Czy ktoś już widział jakieś praktyczne rozwiązanie? Bo ja nie mam w ogóle koncepcji...
Z góry dzięki za pomoc

do tego jakies objazdy czy korki- wszystko wiesz na bierzaco,

)
Co więcej antenki nawet 1m mają już naprawdę niezłe osiągi zysk itp. A po co komu antena z której pogadasz na 500m!
Także trochę poszperałem w sieci i parę ciekawym informacji wyniosłem