Właściwie to nie CRX a civic ale zawiecho z przodu identyczne.
Do rzeczy, poprzedni wlasciciel mial spotkanie z czyms twardym i skrzywil sie element 3 ze schematu schematy.php?schematy=images_1stgen/schematy_AAF/zawieszenie/front_lower_arm_1 chodzi o ten jakby ostry trojkat ktory idzie od tej sprezyny skretnej do wahacza, cofnal sie wahacz jakies 2 cm i musze to wynaciagac, poprostowac. I teraz takie pytanie, chce sciagnac ten element ale jakos nie mam pomyslow, ostatnio cos ciezko mi sie mysli.
Zabrałem sie za to tak: sciagnalem element 16 i tam w gniezdzie jest wieloklin na wałku, niestety ta szpara od scianki gniazda jest tak mala ze praktycznie nie widze tego niby SEGERA (element 15). Jak sie do tego zabrac zeby to coś odkrecic? Wykrecilem śruby 24,25,26 ale nic mi to za wiele nie dalo bo siedzi mi to na tym wieloklinie... Od drugiej strony sciagnalem element 36 i bicie mlotkiem w ten caly walek od drugiej strony nic nie daje...
Jesli jest ktos tutaj kto to juz rozbieral kiedys to prosze o jakis opic co teraz mam zrobic zeby to najlepiej wyciagnac nie uszkadzajac niczego bo rodzina mi sie juz piekli ze zajmuje garaz i mama musi wsiadac rano do swojego zimnego samochodu bo przezemnie stoi na zewnatrz

miałem linka, ale po formacie już nie mam