wieshaq napisał(a):pewnie ze nie mam ogarniete
wieshaq napisał(a):wogole to wrzuc jakies fotki bo tak komentujemy na sucho.
wieshaq napisał(a):twoje auto widac troche w avatarze wiec cos tam mozna powiedziec
Michael-CRX napisał(a):może jakiś kompleks macie na tym punkcie?
ahahahaa to jest
Michael-CRX napisał(a):Pewnie furaki po dzwonach i sami macie szpachelkę tu i tam?
nie moge

wieshaq napisał(a):Michael-CRX napisał/a:
może jakiś kompleks macie na tym punkcie?
ahahahaa to jest
Michael-CRX napisał/a:
Pewnie furaki po dzwonach i sami macie szpachelkę tu i tam?
nie moge
wieshaq napisał(a):piszac o dzwonach i szpachli na moim aucie ktorego nawet centymetra nie widziales. dobre to
mario-68 napisał(a):to po co sie wypowiadasz, jak nie wiesz to zapytaj, a chetnie Ci odpowiem
mario-68 napisał(a):Sam teraz przekonałeś sie na swoim przykładzie wieshaq jak to jest pisać o czymś czego nie widziałeś:
)
veno napisał(a):mario powiedz ile lat zajmujesz sie tematem tuningu ?
, jestem na tym forum, aby wymieniać sie wiadomościami,dzielić się wiedzą, radością, oraz porażkami. Jesli chcesz pogadać o roślinkach, zwierzatkach to wal na PW., albo wpadnij do mnie na kawę - zapraszam, wtedy pogadamy, ale pod jednym warunkiem że nie bedziemy skakac z temetu na temat jak zabraknie Ci argumentów. 
veno napisał(a):to foty lasoMarioWozu
http://www.honda-crx.info...09/IMG_0024.jpg
http://www.honda-crx.info...09/IMG_0044.jpg
http://www.honda-crx.info.../kielce_026.jpg

wnetrze tez np masz nie glupie... Swojego czasu np podobaly mi sie lambo (zanim kupilem honde i wparowalem na forum CKPL - bo tam zarazili mnie JDMem...) ale ostatnio jak zobaczylem jak to otwierasz i jak to sie kiwa bedac w pionie to za cholere bym takich drzwi nie zalozyl... a co do bodykitu.... body jest nie w moim guscie i powiedzialbym wprost - dla mnie jest okropne i gdy zobaczylem Twoje auto 1szy raz na Silesi to nawet moja dziewczyna powiedziala "o Boże nie" (w negatywnym tego slowa znaczeniu) i chwile postalismy nad Twoim samochodem i powzdychalismy co mu zrobiles... PS: po drugiej stronie twojego rzedu staly chyba ze 3 del solki prawie seryjne i dlatego bardzo ladne ktore bardziej np mnie przyciagaly niz Twoja

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

:
UWAGA UWAGA!!!
W związku ze zdjęciami do filmu „ DZIEŃ GNIEWU” www.fabrykafilmow.pl kręconego w krakowie i okolicach i przewidywaną tam sceną spotkania fanów motoryzacji i tuningu samochodów i motorów oraz pościgu po ulicach zostanie ogłoszony nabór(CASTING) samochodów i motorów do tych scen.
Zdjecia odbędą się w dniach 1,2,3 września w godzinach nocnych na terenie krakowa.
Nabór będzie 3 etapowy i obejmie:
1.Samochody i motory biorące udział w spotkaniu i pościgu
2.Samochody i motory biorące udział w spotkaniu
3.Samochody i motory do statystowania.
Potrzebne będzie około 30 samochodów przerobionych kompleksowo , 10 samochodów nietypowych
( Amerykańskich muscle car , Van- ów , Pik-Up –ów itp….), oraz 15 motorów!
Casting odbędzie się w dniu 30 sierpnia godzinie 21.00 na parkingu MULTIKINA
w Krakowie na ul. Dobrego Pasterza 128.
Proszę kierowców Panów o przybycie również w towarzystwie pięknych Pań gdyż scenariusz również przewiduje statystowanie przy samochodach.
Wszystkie informacje otrzymacie u SNAJPERA pod numerem tel. 693473536
Miejsce CASTINGU i godzina może ulec zmianie ze względów organizacyjnych , wszystkie informacje będą wpisywane w ten temat na bierząco.
i napewno ma wielki LANS !! :

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

veno napisał(a):pelen respect bo to seria z wizuala + orginalne nie laminatowe dokladki mugena , cala fura mugenowa , moc tego auta powala i nie musi miec lambo by bylo lanserskim autem
to jest lans

dla nas przeciwnikow stylu F&F to jest piekne i nie mozecie powiedziec ze was nie urzeklo
Ale taki tuning musi dużo więcej kosztować - trzeba na początek autko z idealną blachą, no i modyfikacje tej klasy kosztują każda tyle co pełny wiejski tuning rodem z allegro.
Zrobienie tego samego autka w stylu JDM byłoby być może droższe i wymagające więcej zachodu, a niektórzy nie mają na to czasu żeby się ciągle z autem bawić.
Waham się nawet czy zakładać stożek, skoro japońscy inżynierowie zaprojektowali taki a nie inny dolot, aczkolwiek nie podoba mi się seryjny spojler 2nd gen i będę go zmieniać na coś wyższego. Nim podrasuję silnik, zadbam o idealny stan synchronizatorów w skrzyni i kupię porządne sprzęgło, i tego jestem pewien że te elementy dadzą mi 0.5 - 1 długości wozu na 1/4.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości