przy wisłostradzie przestało. Patrze z okna w strone S i jakoś tam też jaśniej. Jest szansa. No lipa bedzie jak nie wyschnie bo specjalnie z pracy sie zwalniam, silencer z kukusem wyjęliśmy i chcemy poszaleć i potrenowac przed Starachowicami bo jest szansa ze i ja pojade. (hehe)
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...
lecial dzis ze mna ale moja baba nasz puszczala i wygladalo to tak ze zanim zaczlaem buksowanie kol ogarniac piotrus byl juz dwie dlugosci przedemna.
wlasnie po to na S chcieleismy:)
no zobaczymy.
niebo przejasnia sie a droga przed domem schnie
nie moge wyniuchac tematu o wazeniu fur wiec tu zapodam.
Ja 970kg
piotrek 940
i moje zdanie na ten temat......
stracona kasa piotrka fura z 3\4 baku skryznia pionieera bandpas na pol baga wzmacniacz 16cm glosniki walizka narzedzi i seryjna waga....
a co do mnie to wniosek taki ze butla z gazem turbo skryznia 4 glosniki z radiem wzmak troche w baku narzedzia i to wsyztsko wazy tylko 30kg bo taka roznica miedzy nami..... yhyyyy
dodam tylko ze moja kobita ktora ostatnio zgubila 6kg wchodzac neichcacy na wage wyszlo ze wazy 70kg wiec wynik mierny
[ Dodano: Sro Sie 09, 2006 5:07 pm ] wyniki nieco wyssane z ktoregos palca
a na pytanie piotrka czyduzo waga przeklamuje to koles spojzal sie jakby ten go obrazil....
napiszcie gdzie ta Wasza waga
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
kuki skrzyni nie było w bagu bo ją wyjąłem. ja tam w ta wage wierze. u mnie wyszło 940. ale tak kolektor megana jest lżejszy od serii i to sporo i tak samo wydech. sama rura z m-techem jest lżejsza niz seryjny wydech. radia tez nie miałem. praktycznie czysta seria. moze 10 kilo przekłamania ale nie wiecej. kukus seryjny kolektor waży z 10 kg wiec tyle co spręzarka wiec sie równoważy
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...
olac temat wagi mi sie wierzyc nie chce szkoda ze moko bo mam taki jeden patencik pod maseczka i chcialem dzis go sprawdzic jakby nie bylo woda lezy na drodze...
moze jutro?
nikt. jezeli na dwojce czy poczatku III juz piotrek zaczal odpuszczac to jaki to wyscig (lecielismy na wolce na tej malej uliczce)
wlasnie po to chcielismy dzis wpasc
zeby zweryfikowac kto o ile.
nie obraz sie Piotrus ale moja dupohamownia po jezdzie z Toba przez chwile juz zna wynik
jakby nie bylo wydeszek masz pierwsza klasa! ryczy przecudnie!