czesci do remontu
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

seban123
Forumowicz

czesci do remontu

przez seban123 » 2006-07-29, 00:27

witam
musze zrobic remont silnika.
co musze wymienic i zrobic w silniku zeby bylo wszystko ok.ile to moze trwac zgromadzenie czesci i sama robota,
jakie sa ceny czesci w lublinie i gdzie je mozna dostac.
czy jest ktos w lublinie kto moze sie ze mna spotkac i pogadac na ten temat?
jak tak to prosze na pw.
prosze o pomoc. mam nie wiele czasu bo tylko jakies 3 tygodnie na zrobienie trgo od dzisiaj
"KoKo Dżambo i do przodu! To moje haslo, niezłe co?"
HEHE

piotrwicha
Forumowicz

przez piotrwicha » 2006-07-29, 09:38

zależy co masz do remontu.bo jak coś poważnego to radze kupić silnik używke i śmigać dużo taniej to wyjdzie!bo remontu żaden mechanik tu w okolicy nie zrobi ci taniej niż za 800zł + części które są dość kosztowne ( zależy co)
Ps. jaki kolor twojej cerki?bo często jeżdżę po pulawach

seban123
Forumowicz

przez seban123 » 2006-07-30, 21:09

jeszcze nie jezdze. dopiero kupilem i musze zrobic silnik. obrucila sie panewka, a mechanika mam. kolor czerwony.jesli chpdzi o czesci to mam na mysli zamienniki.a jesli chodzi o silnik to szukam od miesiaca i nie moge znalesc w polsce, w niemczech i holandi szukalem, narazie kolega pojechal do francji to moze cos znajdzie ale o dobry silnik ciezko i to bardzo, wiec postanowilem zrobic remont mojego.a wracajac do tematu to nadal poszukuje kogos kto mi napisze ile co kosztuje w lublinie i gdzie to mozna kupic,
a i jeszcze jedno: moze znacie kogos kto robi szlify i robi to naprawde dobrze??????jak tak to prosze o pomoc, moj gg to 8147654
"KoKo Dżambo i do przodu! To moje haslo, niezłe co?"
HEHE