)
P.s INESSA miałam okazję Cię dzisiaj widzieć na al Jana Pawła i obserwowac jak ludzia sie ogladaja za autkiem ciekawie to wygladalo

ogladali się za ładną dziewczyną za kierownicąAvia napisał(a):P.s INESSA miałam okazję Cię dzisiaj widzieć na al Jana Pawła i obserwowac jak ludzia sie ogladaja za autkiem ciekawie to wygladalo

na boisko X'tki na grzegozkach /kolo hali tragowej.../

raceboarder napisał(a):zioomy niemowcie , ze sie nie integrujemy bo tak wcale nie jest ... w niedizele pojehalismy wczesniej bo tam od ok 19 bylismy /a w poniedziałek wiadomo co jest : (
co do wspolnych wypadoof do knajp -> my chodzimy 1-2x/miesiąc wiec nie widze problemu ...
ps: uwazacie ze miedzy nami jest naprawde tak żle ? ja odniosłem przeciwne wrazenie .
co tu duzo gadać . czas zrobi swoje
pozdro
ps: Inessa -> niewiem gdize byłas jak gralismy ale kazdego nowego ktory przyjehał na spota pytałem czy " ciupiemy coś dzisiaj" ... ale niewazne masz prowao do Swojego zdania .... Pozatym nikt nie potrzebuje specjalnego zaproszenia do gry , masz ochote podhodzisz i grasz , proste to![]()
ps: apropo w srode bedzemy znowu grac/piłka ,kosz pingpong moze siatkoofka .../ zbiórka ok 18:30-19 pod plazą . Potem jedizemy na boisko X 'tki na grzegórzkach .
Sorry za OT
Tasior napisał(a):nie ma co sie spinac.Tak jak Race napisal,kto chce grac ten gra i nie widze potrzeby aby kogos specjalnie zapraszac.Poza tym zeby robic z igly widly to tez nie ma sensu.wpadajcie na spoty MKH i bedziemy sie "integrowac" czy to grajac w pilke,czy to scigajac sie, lub wypad knajpowy.Naprawde nie wiedze problemu.
P.s-a tak na marginesie to kto z was jutro przyjedzie pograc w pilke,itp bo zawsze lepiej jest jak jest nas wiecej (VEN pamietaj wez buty na zmiane zebys nie gral w sandalach![]()
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość