Witam mam pytanko a mianowicie moj problem polega na tym ze gdy dodam wiecej gazu i silnik opada z obrotow to silnik na chwile spada z obrotow ponizej tych na ktorych powinien sie zatrzymac tak jak by miał sie zadusic i zgasnąc po chwili jest juz ok , druga sprawa bardzo powoli zchodzi z wysokich obrotow i na niskich obrotach jest zamulony , jak juz wejdzie powyzej 4 tysi idzie bardzo płynnie i ładnie ponizej troche zmulony , co moze byc tego przyczyną ??
Z gory dzieki za odpowiedzi
W oczy szczypie coś w tym typie, jak latasz w konkretnej ekipie... :blinG-blinG:
a nie masz przypadkiem zamontowanego gazu bo u mnie tak samo sie dzieje tylko ze jak chodzi na gazie wtedy wiem ze mam do wymiany filtr gazu lub filtr powietrza do czyszczenia
miałam podobnie u siebie tzn . silnik dusił siei prawie gasł a za chwilke znów obroty sie podnosiły.czasem gasł podczas jazdy...na zimnym silniku było to samo.gdy zapalałam auto obroty poskakiwały do 3.3.5 tys i nagle spdały prawie do 0 i znów sie podnosiły....wymieniłam silniczek krokowy i pomogło równiutko chodzi....
a może to tez wina paliwa.....więc lepiej tankowac tylko na sprawdzonych stacjach niż puzniej miec problemy z autkiem...
A jednak jest coś co sprawia że życie jest piękne....crx