Majlo napisał(a):a ja powiem ze bylo slabo i wiecej nie jade. tararara ...
Kolego skoro było słabo i masz lepsze pomysły to zorganizuj masz takie samo prawo jak każdy inny ! A co do dziur taki k...a kraj a skoro byłeś miejscowy to mogłeś wybrać inną drogę co nie? Z grupą jest tak że każdemu się nie dogodzi i trzeba iść na kompromisy, także biorąc pod uwagę całość imprezy uważam że słaba to była jedynie frekwencja (aczkolwiek w sobotę było już OK) a ja pojadę poraz kolejny bo warto chociażby aby pooglądać kto ma jaki pomysł na auto i spędzić wspólnie czas w takiej właśnie atmosferze zlotowej aha i jeszcze jedno zlot CRX to nie SSS i jak masz niedosyt bo się nie ścigaliśmy całą sobotę to poprostu impreza nie na twój gust.
LUKI całkowicie Cie popieram zlocik naprawde elegancki mnóstwo atrakcji a to ze w sobote tak póżno wróciliśmy cóż duzo atrakcji to i czasu potrzeba. Na zloty dalej bede jezdzil przynajmniej po to zeby znów sie spotkac z wariatami wszytkimi. Impreza mi sie podobała zarowno piatkowa jak i sobotnia (.. w sobote tylko juz pablo nie dal rady tak zarzadził w piatek) jeszce raz dzieki calej ekipie za zajefajny łykend czekam na kolejny...
P.S. co do dziur MAjlo sam widziales jak u mnie iskry napierd...
to jest Polska własnie cóz zrobic, przeciez se wranglera nie kupie:P
Bomba ale miał być film w sobotę, ale wiem czemu nie chciałeś kręcić... ....Madzia wspomniała mi o twoim małym kompleksie. Tak bywa, ale nie ma sie co martwić - technika poszła do przodu, może coś wymyślisz.
A tu te atrakcję co miały być i były:
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Hmm... z tego co pamiętam - może nie pamiętam wszystkiego ale to akurat tak - to byliśmy u Was w pokoju... Ale, że byliście z Łuakszem tacy bez życia to wolałyśmy z Anią porozwiązywać krzyżówki... poza tym to ponoć powiedziałeś, jak Ania szła z Łukaszem - nie wiem gdzie ale to nie ważne "..jak znalazla sobie w końcu pożądnego k***sa to niech idzie.." więc...
Jako główny aktor nie spisałeś się i nie miałem kogo nagrywać. Madzia skarbie jask byłaś u mnie w pokoju to odrazu się rozebrałem i miało coś być a wy z Bombką (co by kompleks nie wyszedł) patrzyliście w telewizor. Marta miała trzymać kamere i też gdzieś zgineła. No same niedociągnięcia były i filmu nie ma. Może teraz w górach coś się zagra - już ładuję baterie do kamery. Zabierzcie też zabawki.
Zdjęcie za zlotu jak najbardziej. Trzeba jeżdzić na WSZYSTKIE atrakcje zlotu!!!! Dla niewtajemniczonych ta pani przez 5minut prezentowała swe wdzięki w Konstancinie gdzie było tylko siedem aut.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Romuś.... wiem że się zaraz rozebrałeś...to FAKT ale widzisz... ktoś musiał zadziałać żeby ruszyć sprawe a tu.. nic... no cóż.. czekam na zlot we wrześniu;) i bez fylmyku nie wracamy ps. później zamieścimy pare fotek z parkingu Ania wie, których;) he he he
Romuś prosze Cie zrobilem to dla Twojego dobra po co masz sie chłopie zamartwiac a jak Ci mówienie o moim "kompleksie" pomaga, to ze wzgledu na to, że cie lubie pozwalam