moi drodzy, tak to jest jak ktoś ma za wiele wolnego czasu i lubi wspominać - naszło mnie i poskładałem do kupy trochę fotek , parę urywków filmików i coś tam mi się udało z tego sklecić. Jest to moje pierwsze dzieło ( hahaha ) i mam nadzieję że jakoś to przełkniecie - pliczek ma 55,45 MB i około 21:10-15 powinien znaleść się w całości w neciku.
Odrazu chciałem tu przeprosić jeśli kogoś tam pominołem - nie zobaczy swojej fotki - lub furki - ale powiem tak że sporo mnie to kosztowało nerwów aby to poskładać i nauczyć się jak to wszystko się robi. Więc zapraszam do tego tematu około 21:15 i wtedy będziecie mogli zassać to co mnie udało się sklecić
Chciałem podziękować W1c10 za pomoc.
i jeszcze jedna ważna informacja - jeśli nie będzie się chciało ściągać to proszę wyczyścić ciasteczka - odrazu pomoże i będzie można ściągać - przerabiałem to już więc dlatego odrazu radzę
Pewnie jest u góry po prawej:
"All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use. "
Odświeżaj aż pojawi sie tam przycisk download.
a mi sie komp zacial, i od tego czasu mi wywala ze nie moge sciagnec bo juz z tego IP jest to sciagane, mimo ze wyczyscilem cookie itp bede probowal dalej
powiem tak - cieszy mnie krytyka - właśnie tego mi trzeba - zresztą montowałem to w 1 dzień - 3 razy traciłem efekty pracy - wiem jakie błędzy zrobiłem - dużo mi wyjaśnił W1c10 - ale na GG - może uda mi się jeszcze coś skręcić z tego co mam - oczywiście biorąc pod uwagę to co podpowiadacie mi w uwagach
skoro mowa o wspomnieniach - i takich tam ja juz mam wszystkie filmy i materialy
i bede robic ze zlociku jakis fajny zestawik taki 5-10 minetek ale wg tego co zaplanowalem to czeka mnie tydzien ostrej pracy (po pracy) zeby to zlozyc
zobaczymy co z tego wyjdzie
jak to splodze, to udostepnie - oszywiscie
no proszę a teraz jeszcze wyjdę na takiego co prowokuje a więc MF - do dzieła - i dlaczego takie krótkie - masz sporo więcej materiału odemnie - sporo materiału z kamery - więc ja się domagam conajmniej 15-20 minut