ja zawsze mam ochote
czekam na propozycje tylko realne !!
("za rok" nie bede uwzgledniał
)
)Mambus napisał(a):przyjedzcie w sierpniu na paczatku bede tam ratownikiem

Mariusz19b napisał(a):30 czerwca piątek
ja wtedy tak czy inaczej będę bo mam urlop
w tym roku
i moze ktos jeszcze z poznania dalby sie namowic
a moze nie tylko poznania

i jest duzo miejsca w domku, jest tez miejsce na namioty jak cos. Dodatkowo nidaleko do Torunia, jak ktos nie byl tez warto sie tam wybrac tym bardziej cala ekipa
.
, zapraszamhenoh napisał(a):ida wakacje, wiec ludu bedzie kazdego dnia od pyty. Ile to Km od wawy bo nie bardzo wiem o czym piszecie, gdzie to dokladnie jest ?
Moze i ja bym sie namowil ...
Jak cos zapraszam tylko pozniej w okolice "dobrzynia nad wisla" i "wloclawka" moja dziewczyna ma ta domek(okolo 150 km od wawy, do tego w dobrzyniu jest zajebista skarpa z ktorej widac zajebista panorame wisly, misteczko jest jak by zminiatyruzowane, warto je zobaczyc, mozna jechac trasa przez modlin, jak ktos nie byl bedzie mial co zobaczyc w modlinie). Od dobrzynia jest pare km tak samo jak do wloclawka, ale mozna tam bez problemu dojechac. W okolicy jest od pyty lasow, jest jeziorko, jest gdzie zaparkowac samochodyi jest duzo miejsca w domku, jest tez miejsce na namioty jak cos. Dodatkowo nidaleko do Torunia, jak ktos nie byl tez warto sie tam wybrac tym bardziej cala ekipa
.
Wiec jak by sie ktos zdecydowal to mozna dogadac jakis termin i jechac tam nawet na tydzien... Miejsce naprawde fajne i spokojne, zapraszam

ale biale rulez 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości