Widze ze temat sie urwal bo juz troche czasu minelo od dyskusji ale moze sie wypowiecie czy kupiliscie te sprzegla w hurcie czy nie? Bo tak sie sklada ze wlasnie znalazlem sie w pilnej potrzebie a z tego co pisaliscie wyciagnelem wnioski ze albo AISIN lub EXEDY (DAIKIN) lecz problem pojawil sie nie tyle finansowy (chociaz nie powiem ze chce na to wydac fortune) co z dostaniem tego towaru. Szukalem w znajomych mi sklepach z czesciami do japanow we Wroclawiu ale okazuje sie ze nikt nie ma kompletow tychze firm, maja i owszem ale NKK, VALEO, KOJA? (pierwsze slysze), pozatym lipa straszna.
Wiec moze ktokolwiek cokolwiek wie i poradzilby gdzie mozna toto kupic?
no cóż - mnie sprzęgiełko sie wykończyło w gorzowie - niestety kasy brak ale będę śledził temat - przynajmniej dowiem się ile mnie to będzie kosztowało
jak ktos potrzebuje markowe sprzeglo to walcie do mnie. Aisin 540 zł 212mm 20 zebow. po lipcu 89< Valeo ok 380zł.
mam do sprzedania tarcze sprzegla Aisin grubosc 7,5mm minimalna grubosc wg manuala to 5,8mm
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
Aisin jest lepiej wykonany niz Exedy tarcza Aisina ma 6 tlumikow.
Sachs ma ceny kosmiczne a mimo to honda nie poleca tych sprzegiel, zreszta wystarczy spojrzec na tarcze - bez naciec po prostu lipa..
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------