kukus napisał(a):a moze tak by dzien zmienic? czy to zawsze tak polcja stoi 7 dni w tyg?
z tego co sprawdzilem tosmerfy w piatek w wieczorynce leca wiec ok 19 powinniscie miec spokój
sorry za ot ale sie powstrzymac niemoglem

Roman napisał(a):Ma ono mi długo służyć i być autem w pełni seryjnym bez laminatów i wywalonego środka. Zawsze mażyłem o B18 i mam.
Majlo napisał(a):ale ze swiatel 3 razy pierwszy bylem

ja+ pasazer + celmix 1:0.
Celmix rozumiem byles swoim EE8?
a kurde dostalem mandat 2 kilosy od s .chyba tamci dali cynk z przystanku bo ich chcialem troche wku... i pokazalem im jak honda mruczy
.mandat za brak pasow
100pln bo nie mieli sie do czego p......pozdro ziooomy za tydzien bede ee8 bo ed9 idzie na stol do lekarzaRoman napisał(a):Tak proszę bardzo. Ja kupiłem i jeżdzę tym autem dopiero miesiąc z czego 22 dni stał. Moje auto ma narazie wsio orginalne z kołem zapasowym itp. Nie mówiłem i nie mówię że mam najszybsze auto. Nawet przed wyścigami rozmawiałem z Mambą i Majlem że 14,5 to wszystko co mogę na tym ustawieniu zrobić to mnie wyśmiali. Wiem co mam i jak to jeżdzi, a uwierzcie mi że pojedynek od 100 w górę byłbybardzo fascynujący. Majlo nie ma sie co podniecać w sumie. Zrobiłeś wydmuszkę, przygotowałeś auto na ćwiarę i wymiatasz. Ja mam inną strategię na auto. Ma ono mi długo służyć i być autem w pełni seryjnym bez laminatów i wywalonego środka. Zawsze mażyłem o B18 i mam.
i stalismy z 1h na zimnie az pojada
a reszta sie ganiala pod OBI
ale fakt faktem ze trzeba wczesniej dobijac bo jest pusciutkoooooo 
ale tak jak słusznie zauważyłeś @Michael jak dla mnie, bo swoje lata juz mam, to auto ma mi słuzyć do miłego przemieszczania się i z gracją podjeżdzania komus na trasie
więc za każdym razem kiedy mam chwilkę to podjadę obejżę jak on lata, a potem na spokojnie swoją skorupką do domku jadę 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość