FUCK !!! Od miesiaca namawiam moja Kochaną na ten wyjazd (wszystko przez te pieniądze) i jak w końcu ja namówiłem to właśnie dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na wesele!!!!!!!! I kase tak czy siak musze wywalic i jesczed na dodatek zamiast koszulki z napisem HONDA ubierac garnitur
Życzę udanego zlotu
Wypijcie za moje zdrowie łyk czeskiego pifffffffffka
i dupa.. ja nie pojade bo akurat w ten weekend koniec czerwca, poczatek lipca zmieniam mieszkanie i czeka mnie ostre noszenie roznych smieci....
a taki byl piekny plan, gdyby nie to, to nawet bym qrde pojechal a tak.. dupa.
a tak wogole to kiedy smigacie w piatek czy w sobote,bo ja chyba dopiero w sobote.nie dostane wolnego na piatek.i ktora granica kto jedzie?ja chyba smigne najblizsza bo przez czechy sie lepiej jedzie,ale za to niestety platne auostrady.
Hehe no i w czechach mandaty trzeba placic od reki , nie ma kredytowekj i policjanci upierdliwi. My jedziemy przez Kłodzko, Kudowe czy jakos tak - w kazdym razie ze slaska to fajna droga, wiochy, zakrety no i ladne lasy i krajobrazy traka sobie wycieczka, z krotkimi przerwami te 350 km pokonuje sie w 6-7 godzin, w tym roku zamiewrzam zejsc do 5.