Tomecki napisał(a):swoja gwiazda
tam tez byla gwiazda tylko na masce

Mrenias ty masz rogi no co Ty??Niewierze ze Twoja kobietka cie zdradza!!No chyba ze tylko ze mna ale mnie pod uwage nie bierz wiesz w koncu wiceprezes!!
oczywiscie panie prawo to byl JOKE

jacaatychy@interia.pl dzieki aaa i bylbym zapomnial filmiki tez mile widziane
Pozdrawiam tych co byli i oby tak czesciej
Tomecki dziekujemy za pozdrowienia, widzę że musisz sie wybrac do okulisty. Po pierwsze nie starszych Panów, ponieważ wyglądaliśmy najmłodziej z wszystkich przybyłych uczestników, po drugie przyjechaliśmy Hondą po niewielkim tuningu, a gwiazda była przymocowana dla zmyłki jak widać udało się, a po trzecie padaka to była z tej BEEMKI przy MC. Pozdrawiam wszystkichTomecki napisał(a):Pozdrawiam starszych panow z tej czarnej padaki o numerze rejestracyjnym SJ 11111 BENZ czy jakos tak w kadym badz razie honda z ich serii troszke nie podobna byla do ceerki.Mario wez sie w garsc i wpadnij na jakis spot w koncu swoja gwiazda

mrenias napisał(a):DARIO zamorduje za te rogi na fotce - czy ktoś ma fotkę grupową bez moich rogów????????
Jak chcesz to preślij mi tą fotkę w oryginalnym rozmiarze, ja usune te rogi, nic nie będzie widać i odeślę ci ją spowrotem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość