Witam mam pytanko czy wspoma z civica podejdzie do ceerki????Oczywiscie chodzi mi o wszystko maglownica pompa i zbiorniczek.najwieksze obawy mam co do maglownicy jesli ona wejdzie to jest git na pompe pewnie tez jest miejsce.Prosze o rade bo nie wiem czy mam sie pisać na taki wydatek czy jest to nie realne załozenie.Pytam poniewaz załozyłem borbety A 9J 16" i chyba siłownie bede musiał odwiedzić jesli wspoma nie podejdzie:)))))
czy sa potrzebne jakies modyfikacje typu inne koło pasowe czy na tym kole co jest seryjnie jest miejsce na pasek od wspomy bo nie zwrociłem uwagi(w aucie mam klime wiec jest pasek od klimy).czy w bloku jest miejsce na spilki zeby zamocowac klime???Moze ktos ma taka przyjemnosc w aucie zainstalowana i moze cyknac fotke i rzucic zeby zobaczyc jak to w ogole wizualnie wyglada.Prosze o pomoc
Ja u siebie w aucie zakładałem wspome której nie było zamontowanej seryjnie. Wszystko miało pasować ale okazało się inaczej. Frez na końcu kolumny kierowniczej miał większy rozstaw Musiałem szukać drążka z takim wymiarem i przespawać. Jak chcesz to mam przypadkiem wspome od Hondy ale to na innym kąciku
kolo pasowe do wspomagania jest na 3 paski.
kolo pasowe musisz miec od cifa 4g.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
kurcze az mnie dziwi ze do takiego auta Wspome chcecie wkladac:) to wlasnie o to chodzi zeby jej nie bylo :d Ciezkie to jest i zbedne tak naprawde a roboty jeszcze wiecej bo polowe hydrauliki trzeba przekladac z ktora ZAWSZE sa problemy
ale to ze po miescie krecisz paluszkiem to juz bajka. kazde sportowe auto ma wspome. jazda miedzy pacholkami na parkingu itd. ze wspomaganiem masz lepsza reakcje na zdarzenia na drodze.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com