Szkoda że tak późno o tym pomyślałem, ale mogłem założyć ankietę na forum w tematach:
-wybory prezesa
-koszulki crx śląsk
-naklejki na tylną szybę
i nie było by problemu, każdy by zagłosował i mielisbyśmy jaśniejszą sytuację. A może jeszcze nie jest zapóżno?
Jeśli chodzi o koszulki to są do wyboru dwa projekty, naklejki to samo,a wybór przezesa pozostaje między
[glow=blue]Ewi&Hoss [/glow]vs [shadow=red]Szołmen[/shadow].
Jeśli ktoś potrafi utworzyć ankietę to myślę że będzie mile widziana.
Chyba że poprostu bez kombinacji omówimy wszystko na spocie w niedzilę.
to co 17 jutro? robimy grillaczy cos bo nie wiem czy zabrac. nap[iscie mi tu teraz czy chcecie grila?
Szołmen jako nowy prezes obslugujesz grill.
jak nie bedzie lało to mam wzisc tego grila czy nie do cholery niech ktos napisze co tam bedziemy robic!
mozna sie zrzucic na kielbachy po tam 5-10 pln i kupimy cos hurtem w geancie tak jak kiedys zrobilismy. pisac juz propozycje bo zostalo malo czasu.
ja z checia przyjade i poznam wreszcie kogos kto jezdzi takim autkiem jak ja niestety moje malenstwo jest zepsute i przyjade innym autkie, mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemu
Wynajem samochodów na śluby oraz imprezy okolicznościowe www.limuzynynaslub.pl ZAPRASZAM!!!
witam jak zawsze na koncu!!! No nie moge przepuscic tej okazji pomimo ze jestem wczorajszy wezme mlodego czyli jak ktos nie wie "WUJEK"I wpadne!!Grill musi byc!!jezeli moj brat skombinuje kamerke to zrobic moze niezly film w koncu chociaz w tym jest dobry!!