Witam ja wsadzilem strumienice tylko ze wzgledu na przepalony katalizator. Wzrostu mocy nie zauwaylem wydaje mi sie jak by byl troszke zwawszy na wolnych obrotach, ale moze to podswiadomie dziala. Jedyne co sie odczuje to troszke glosniejszy dziek wydobywajacy sie z tlumika
eee bujda na resorach.. ja mam cos takiego wsadzone (kupilem z tym), na szczescie caly srodkowy supersprinta lezy juz w domu.. nie wiem po co i kto to tam wspawal.. ble
po co? oczywiscie w miejsce katalizatora, kto? kazdy mechanik ktory widzi ze z kat brzeczy w srodku mozna rure wstawic ale strumienica ma podtrzymywac parametry podobne do kata i niby go tam oszukac...ta?
tak czy siak ja tez to mam bo bylo i jest wlasnie zamiast kata wspawane, jak dobry katalizator to zostaw tak jak jest, a jak do wywalenia to ja b ym kupil strumienice
Ja wstawilem strumienice w miejsce kata i nie czuję właściwie większej różnicy, tylko wydech nieco ciszej chodzi teraz. Natomiast wydaje mi się, że trochę wykres psuje, bo jest nieco pofalowany więc się jej będę pozbywał. Odradzam
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.