wczoraj jak jechalem nagle zgaslo mi radio i zegarek.Radaia sie nie da wlaczyc wogole a zegarek trzeba przycisnac tak jak na wylaczonym samochodzie co to moze byc bezpiecznik czy mam szukac glebiej?????
Cowards die many times before pass away.Braves only once teaste death!!!
Jakaś dziwna awaria bo mi w zime działo się dokaldnie to samo i dopiero za 3 razem po wsadzeniu o nr wiekszego bezpiecznika nic sie juz nie przepalało... Jakieś zwarcie??
Podpinam się pod temat. Po przekręceniu kluczyka zapalają mi się wszystkie kierunkowskazy (na desce rozdzielczej też, ale kontrolka od awaryjnych się nie pali). Nie mrugają tak jak normalnie, tylko cały czas świecą. O co chodzi?
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
michael zwarcie w przelaczniku lub przekazniku.
.........
czasami pewne odbiorniki jak sie dolacza wymagaja wiekszego bezpiecnzika niz seryjne 10A wiec wlozenie o 5 A wiekszego jest dobrm posunieciem.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
Czyli co? Rozkręcić to badziewie i sprawdzić co jest nie tak? Bo awarie normalnie działają przy wyłączonej stacyjce. Dopiero jak przekręcam kluczyk to się dzieje tak jak opisałem. No nic dzięki za podpowiedź tak czy owak.
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
Ja polecam skoczyc do jakiegos magika od elektryki samochodewej.. Mialem podobne jazdy z awariami, choc u mnie byla to kwestja instalacji alarmu, meczylem sie z tym ze dwa miesiace i nic nie wskuralem, a facet zalatwil sprawe w 5 minut za 20zl
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
Ehehe, ja i ta moja amerykańska wersja... co się okazało - w tym małym schowku z lewej strony od kierownicy mam przęłączniczek, który załącza wszystkie kierunki... Nie wiem jak i po co, no ale na szczęście to żadna awaria.