gdybym kupowal del sola (mam nadzieje, ze w koncu to nastanie) to na 100% bez tego smiesznego dachu...

Thomson napisał(a):nastepna sprawa, ze ten shit zajmuje 1/3 bagaznika no i ogolnie jest do dupygdybym kupowal del sola (mam nadzieje, ze w koncu to nastanie) to na 100% bez tego smiesznego dachu...
.
>ender2501 napisał(a):Thomson napisał(a):nastepna sprawa, ze ten shit zajmuje 1/3 bagaznika no i ogolnie jest do dupygdybym kupowal del sola (mam nadzieje, ze w koncu to nastanie) to na 100% bez tego smiesznego dachu...
pociesze cię, solki z elektrycznym dachem sa dosyć rzadkie wiec pewnie nawet gdybys chciał taką kupic, to raczej marne szanse.
co do bagażnika to fakt, zajmuje na oko 1/3 , no ale skoro ktoś kupuje solkę zeby wozić wory ziemniaków to sory![]()
a tak poza tym to nigdy w zyciu nie kupilbym solki do wozenia workow ziemniakow, moze masz z tym jakies doswiadczenia, ale moim zdaniem lepije miec jakis zapas miejsca na cos niz z czegos rezygnowac...
ender2501 napisał(a): radzę przeczytać ten wątek, aby dowiedzieć się jakie to przysparza problemy.
http://www.honda-tech.com...=1585092&page=1
A jednak ludzie to robią i bulą za to ciężką kasę, więc może jednak dla niektórych nie jest to do dupy rozwiązanie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości