Moje pytanie jest takie co w pierwszej kolejności sprawdzić,gdzie znajduje się ewentualny bezpiecznik lub jakiś przekaźnik do szyberdachu, raczej wykluczam przełącznik do rozebrałem go i po zwarciu też szyber nie działał, przez chwile szczelał chyba jakiś przekaźnik a teraz totalnie nic. z góry dzięki za pomoc
wydaje mi sie ze przekaznik szyberdachu jest po kierownica tam gdzie sa bezpieczniki ale z tylu tak ze trzeba odkrecic tablice z bezpiecznikami zeby go wyjac. jakbys mial zrabany mechanizm to mam gdzie na chacie za 80 zl oddam pozdr
Czesci uzywane crx ed9 ee8 del sol oraz civic 92-00
601 937 808 10-18
Pawelkrak, a czy po rozebraniu przelacznika oczysciles te 4 styki, takie male dosc kropki cyny ze spora domieszka srebra, ktore niestety sie utlenia i dlatego po jakims czasie brak styku?
Mialem tydzien temu bardzo podobny problem, rozebralem ( masakrycznie trudno sie dostac do wnetrza i sprezynki uciekaja po otwarciu ) pilnikiem przeczyscilem i teraz otwiera jak za mlodu
pozdrawiam CeeRiXowo
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością