Kupilem zawias H&R -50, zostal zapakowany do auta i teraz mam problem bo nie wiem jakie maja byc katy i wyprzedzenie. Jako, ze mieszkam w takim ciemnogrodzie, ze nikt nic nie wie, kieruje sie z prosba do Was o pomoc. NUMER SPRĘŻYNY: 250 - 60 250 - 40 amorow natomiast kuzwa nie mam jak sprawdzic.. Jakby ktos mial zawieszenie h&r -50 i info jak ustawic bede niezmiernie wdzieczny. Wszelkie opinie jak i porady mile widziane.
zaraz zaraz
jak ustawiasz zbieznosc to goscie powinni miec na kompie dane crxa i wg tego ustawic ci tak żeby nie było minusów. wszystko mają wyświetlane na kompie...
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
yyy jak minusow?? z tego co ja pamietam :p a ustawialem wczoraj zbierznosc na tyle po wymianie cukierkow to tam sa na minusie katy 0,30 ??
mam magiczna knige to moge sprawdzic dokladnie:)
chodzi mi o takie ustawienie żeby przy obnizonym zawiasie nie cięło ci opon od wewnątrz bo jak wiesz, im więcej obnizysz tym bardziej rozjeżdżają ci się koła na boki...
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
U mnie też jest dosyć mocmo obnożony ( ale ile to nie wiem ) z przodu nic nie scina, ale z tyłu od wewnątrz dosyć mocno. Z tego co słyszałem to z tyłu nie ma dużego pola do manewru w ustawieniu.